Spring til indhold

Børnehuset Tryllefløjtens rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Kontaktinformation

Børnehuset Tryllefløjten

Palnatokesvej 47
5000 Odense C
63 75 17 90

Åbningstider

Mandag - Torsdag 6.30-16.45
Fredag 6.30-16.30

Daglig pædagogisk leder

Iben Due Lund

Børnehuset Tryllefløjten har en lang og spændende historie. Som gammelt hus har det sjæl og bærer præg af udvikling over mange år. Dette har resulteret i mange kroge og pudsige vinkler som i dag giver anderledes muligheder og et inspirerende udtryk. Samtidig fremstår huset velholdt, lyst og venligt.

 

I vores indretning søger vi at skabe en hjemlig hygge og indretter med fantasi og inspiration fra børnenes spor. Vi har fx. etableret:
- Div. forskellige lege/læringsmiljøer, der ligger op til leg og læring tilpasset børnenes alder og interesser. 
- Et ”Nania inspireret skab” i børnehaven med skiftende tema.
- Et hus i to etager i nogle gamle skabe.
- Et vinkevindue for de ældste af børnehavebørnene.
- Stort motorikrum samt 3 mindre miljøer fordelt i vuggestuen.

 

Frokostordning

Køkkenet som servere veltillavet og 80% økologisk mad til alle børn i Tryllefløjten og Elverhøjen ligger centralt i børnehuset. Her er både børn og forældre velkommen til at kigge ind og hilse på vores kok Allan og køkkenpigerne Laila og Louise. 

 

Haven/legeplads

Haven, som består af flere træer, er store og skyggefulde på varme dage. Vi har desuden et stort sandkassemiljø, en snakke/hyggebænk, et cafémiljø i sommerperioden, et bålmiljø, et orangeri og huler i vores største træ samt div. legeredskaber.

I vores orangeri sår og planter børnene i samarbejde med pædagogerne forskellige urter, planter og blomster. Orangeriet er åbent for alle og benyttes desuden til en snak, guitarspil, sang og læsning.