Spring til indhold

Om Holluf Pile-Tingkær

Her kan du læse om Børneinstitution Holluf Pile-Tingkær.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Kontaktinformation

Børneinstitution Holluf Pile-Tingkær

Stat-Ene-Vej 18
5220 Odense SØ

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Digital Post

Børneinstitution Hollufpile-Tingkær - for borgere

Institutionsleder

Karen Margrethe Sterling 63 75 06 29

Der syder af liv og glade børn i alle institutionens 8 børnehuse samt i de 2 gæstehuse. Alle huse arbejder med børnene i mindre grupper, for på den måde at styrke deres indbyrdes relationer, men også for at den voksne har et tæt og indgående kendskab til det enkelte barn. 


Vi sætter en ære i, at være ambitiøse på børnenes vegne og alle huse arbejder derfor med at implementere IT-teknologi som en naturlig del af dagligdagen, ud fra devisen, at når man vokser op i en af verdens robotbyer, så skal det også kunne mærkes i børnehøjde. Det betyder selvfølgelig ikke, at børnene så ikke bliver beskidte eller leger vilde lege udenfor, vi bestræber os på at kunne favne det hele.

Vi lægger vægt på tid til fordybelse, samt at børn har tid til at lege, for derigennem at undersøge og forstå verden. Det er her dannelsen af børnene tager sin begyndelse.

 

Vi arbejder med sammenhængene i barnets liv, og derfor kommer områdets dagplejere ofte på besøg i vores huse, så de børn der kommer fra dagplejen har et godt kendskab til børnehuslivet når de starter ved os, og vi har et stærkt og solidt samarbejde med områdets skoler, og især med forårs-SFO´erne, for også her at skabe sammenhæng.