Spring til indhold

Atlantis Børnehus

Velkommen til Atlantis Børnehus

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

 

Citat
Naturen bidrager til børnenes nysgerrighed og interesse, igennem dette opstår der et magisk univers for leg og læring.  Louise Dahl,  Pædagogisk Leder

 

Atlantis Børnehus er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på Kertemindevejen. Børnehuset er alders-integreret for 0-6 årige. Børnehuset består af en vuggestuegruppe med 11 børn og to børnehavegrupper med i alt 39 børn.

Huset er bygget i august 2000 og legepladsen er renoveret i 2010. I foråret 2019 blev vuggestuen renoveret og indrettet med nyt inventar.

Børnehaven og vuggestuen fik etableret ny legeplads i sommeren 2020.

 

Børnehus Børnehus blev i september 2020 en del af "cykelglad børnehus". 

 

I Atlantis Børnehus har vi et øget fokus på sprog og bevægelse, natur, science og udeliv.

 

 

 

Netop for at dygtiggøre os i disse fokus, er vi i 2021 uddannet og certificeret med det ”Grønne spirer flag” og har dermed Natur, udeliv og Science som særlig profil. Når vi bruger naturen som læringsrum, har vi i høj grad mulighed for at følge børnenes spor og stimulere deres fantasi. Naturen bidrager til børnenes nysgerrighed og interesse, igennem dette opstår der et magisk univers for leg og læring. Børn vokser, når de er i naturen. Deres horisont udvider sig. De får uglet hår, jord på knæene og tillid til sig selv og verden. 

I december 2022 blev Børnehuset Atlantis, som det eneste børnehus i Odense kommune, certificeret med Bæredygtighedsflaget! En certificering, vi naturligvis er utrolig stolte af.

 

 

Atlantis Børnehus har ambitioner om at have et læringsmiljø som udfordrer børns nysgerrighed og inspirerer til leg og deltagelsesmuligheder i store og små fællesskaber. Legen og en legende tilgang er det gennemgående i vores børnehus.

 

 

I Atlantis Børnehus har forældrene valgt den forældrebetalte frokostordning.

 

  

Har du/I lyst til at kigge forbi? Så er I meget velkommende  - Ring til os - vi aftaler en dag, hvor I kan komme og besøge os.

 

 

Vi glæder os til at se jer!