Spring til indhold

Kontakt Verdens Bedste Robotby - i børnehøjde

Vil du vide mere om Verdens Bedste Robotby i børnehøjde, så er du velkommen til at kontakte os.

Programleder

Birgitte Stærmose Madsen (BARSELSORLOV)

Konsulent
 
Birgitte Stærmose Madsen sikrer sammenhæng i det strategiske arbejde, orientering til politikere og diverse projekter og indsatser. Kontakt Birgitte i forbindelse med digital dannelse, og hvis du har gode ideer til et samarbejde og fondsansøgninger. 

 

Barselsvikar for programleder

Mette Bang Jørgensen

Konsulent

Tlf. +45 21 26 69 45

Mail: mjg@odense.dk

 

Læringskonsulent

Thomas Fallemann

Konsulent
Tlf. +45 30 12 81 94
Mail: thofa@odense.dk

Thomas er læringskonsulent ved Verdens Bedste Robotby og tovholder på projekter i skoledelen. Thomas er tidligere lærer og har tæt kontakt til de 33 folkeskoler i Odense. Gennem bl.a. Børnene i Robotbyen arbejder han tæt sammen med lærerne på skolerne om udvikling af læringsforløb og afvikling af projekter og events. Kontakt Thomas, hvis du har spørgsmål til skoledelen eller gode idéer til samarbejde.

 

Læringskonsulent

Eline-Rebecca M. Steffensen (BARSELSORLOV)
Konsulent 
Tlf. +45 51 71 38 46
Mail: elmic@odense.dk

 

Eline er læringskonsulent ved Verdens Bedste Robotby og tovholder på projektet i dagtilbud. Hun planlægger og udføre i samarbejde med pædagogisk personale teknologi læringsforløb i dagtilbud, legestuer og dagplejere. Eline arbejder derudover med projekter, events og oplevelser i Robotbyen der skal skabe glæde og nysgerrighed for teknologi på 0-6 års området i Odense Kommune. Kontakt Eline hvis du er interesseret i teknologi forløb, har ideer til et samarbejde eller projekter for de  på 0-6 årige.