Spring til indhold

Mad fra bunden

Vi laver mad fra bunden, og vores menuplaner er sammensat, så de lever op til anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen.

Spis klogt 

Dit barn får serveret næringsrigtig mad fra Byens Køkken, der er fyldt med alt det, kroppen har brug for. Når vi siger, at vi laver mad fra bunden, så mener vi det. Vi snitter og hakker grøntsager, vi rører selv farsen til frikadellerne, vi koger og piller æg, laver leverpostej, rører mayonnaise og bager alt vores eget brød. Hvis dit barn har brug for en særlig diæt, kan vi levere – hvad enten det er halal, vegetar eller allergivenlig mad.

 

Mærk på smagen 

Børn er nysgerrige og udforsker verden med sanserne. Derfor er det vigtigt, at maden er varieret. På den måde bliver børnene præsenteret for mange forskellige dufte, smage og konsistenser. Vi tilstræber at lave mad, der både rummer noget genkendelig og noget nyt, så dit barn får madmod og madglæde. Vores menuer er farverige og anrettet i mundrette portioner, som børnene selv kan spise - måske med fingrene.

 

Nemt at vælge sundt 

Maden fra Byens Køkken er let at bestille elektronisk og leveres i praktisk emballage, som er lige til at anrette fra. Maden leveres færdiglavet fra Byens Køkken og er derfor helt spiseklar. Maden kan spises kold eller lunes efter behov, og den kræver minimum af håndtering for personalet i institutionen. For eksempel er frikadellerne stegt, pastaen kogt og grøntsagerne snittet på forhånd. Det frigiver tid til, at personalet kan koncentrerer sig om det vigtigste; at gøre måltidet til en stjernestund for børnene.