Spring til indhold

Tusindfryd Børnehus rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

Tusindfryd Børnehus ligger i midtbyen og er indrettet i en ældre ejendom, hvilket er med til at give en hyggelig ramme og atmosfære. Legepladsen ligger ugenert for trafik og støj. Legepladsen støder ind mod Vestre Skoles legeplads.

 

Børnehuset ligger i gå afstand til parker, til børnehusene der hører til Børneinstitution Vestre og til diverse kulturelle tilbud. I Tusindfryd benytter vi os af de mange kulturelle tilbud, og betragter dem som en del af børnenes læringsmiljø. 

 

Huset er indrettet, således at vuggestuegruppen og den ene børnehavegrupper er i stueplan, og den anden børnehavegruppe er på 1. sal.

 

Vi ligger i et gammelt hus, og der er mange små hyggelige kroge børnene kan lege i. Vi har ikke nogen ekstra rum, så alle rum - garderobe, opgang, kroge og hjørner er i brug, og er med til at skabe gode læringsmiljøer for børnene, og når alt er i brug, skabes der plads til både store og små fællesskaber.

 

Vores legeplads stå til den store renovering i 2018, og det ser vi meget frem til. Den fungerer godt, og vi prøver at tage højde for, at vores målgruppe både er vuggestue og børnehavebørn. Derudover har vi en skøn kolonihave en kort gåtur herfra, som vi også benytter meget.

 

Vi prioriterer, at være på legepladsen hver dag, og her er det børnenes frie lege der er i fokus, men der foregår også lege/aktiviteter, som de voksne igangsætter, og hvor den voksne motiverer og guider til gode lege på legepladsen.