Spring til indhold

Børnehuset Lærkeredens rammer

Beskrivelse af børnehusets indretning og udendørs rammer.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Kontaktinformation

Børnehuset Lærkereden

Fuglebakken 26
5210 Odense NV
63 75 52 90

Åbningstider

Mandag - Onsdag 06.30-16.35
Torsdag 06.30-16.45
Fredag 06.30-16.15

Daglig pædagogisk leder

Jakob Stenmann Hansen

Lærkereden er et hyggeligt børnehus. Som vi har indrettet med mange små børnemiljøer. Indretningen giver gode muligheder for små fællesskaber og fordybelse. Det er vigtigt for os at rummene er foranderlige og kan bruges på flere måder. Huset ændrer således udtryk og indhold i forhold til lærerplanstema og årstid.

I vores store kælder har vi en lang række legekasser, som hurtigt kan få rummet indrettet til f.eks. en købmandsbutik, prinsessens omklædningsrum eller en ridderfight.

 

Personalet sikrer en Bred vifte af læringsmiljøer, der er tilrettelagt efter børnegruppens forskellige behov.

Vi er vilde med at lave mad sammen. Både ude og inde.

Udelivet fylder dejligt meget i Lærkereden. Her finder vi uanede muligheder for at skabe god udvikling for store og små. 

 

Som voksne vil vi opleves som engagerede og friske rollemodeller, derfor er vi altid iført arbejdstøj udendørs.       

Vi har en rigtig dejlig legeplads, der er indrettet, med plads til leg og aktiviteter af mange slags. Om sommeren er der gang i vandlandet og om vinteren suser vi ned af bakken på kælk. Bål, fodboldbane, gynger og urtehave er også en del af vores udeliv. Ved siden af vores legeplads ligger områdets offentlige legeplads. Den benytter vi dagligt. 

 

Vi er beliggende i et skønt grønt område, med gå afstand til Stavidsådalen. Vi benytter os af bybussen lige uden for døren, samt husets to ladcykler til at komme ud i det blå.

 

Hop bare på…. sig ikke nej…. vi kender vejen….vi er på vej….