Spring til indhold

Dagligdagen i Dalumgård Børnehus

Her kan du læse om en dag i Dalumgård Børnehus.

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt

En hverdag i Dalumgård er fyldt med leg og læring.

 

Vi starter dagen roligt med morgenmad fra kl. 06:15-07:15. Børn, forældre og personaler hilser godmorgen efterhånden som de kommer og huset åbner sig langsomt i takt med der kommer flere børn.
 

Det dejligt når alle børnene er kommet kl. 9:00, der holder vi samling og spiser formiddagsmad på stuerne. Når vi holder samling, kan vi se, hvem af vennerne der er at lege med i dag. I løbet af formiddagen er der aktiviteter i mindre grupper. kl. 11:00 spiser vi den dejlige mad, vores kok har lavet.
 

Vi er ude på legepladsen hver dag, vi gynger, cykler, leger med sand og vand, spiller bold og løber rundt. På legepladsen er der højt til loftet og masser af plads. Det er bedst, når vi har tøj der passer til årstiden. Børnene sover til middag indtil, de ikke længer har brug for middagsluren.
 

Kl. 14:00 spiser vi eftermiddagsmad. Resten af dagen er vi ude eller inde alt efter hvad vi har lyst til. Huset lukker sig langsomt i takt med børnene går hjem. Børn, forældre og personale siger farvel og tak for i dag.