Spring til indhold

Praktisk viden og links

Her er nyttige links til information.

Familieplejen Odense

Familieplejen Odense

Familieplejen Odense

Egeparken 2 A
5240 Odense NØ
65 51 85 00
Kontakt konsulenterne i Familieplejen

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Digital Post

Børne- og Ungerådgivningen - for borgere

Åbningstider

Man - Onsdag 8.00-15.30
Torsdag 8.00-17.30
Fredag 8.00-13.00

Er du og din familie interesseret i at blive plejefamilie, og ønsker I mere information om, hvad det vil sige at være plejefamilie eller plejebarn, har vi samlet nogle nyttige links til jer.
 

Socialtilsyn Syd

Socialtilsyn Syd godkender og fører tilsyn med generelt godkendte plejefamilier i Region Syddanmark. Læs mere på Socialtilsyn Syd's hjemmeside her.
 

Socialstyrelsen

Socialstyrelsen arbejder blandt andet på at få flere udsatte børn og unge i plejefamilier, hvor de kan få nære og stabile relationer. På Socialstyrelsens hjemmeside kan du og din familie læse mere om, hvad det vil sige at blive pleje- eller aflastnings familie.
 

Socialpædagogernes Landsforbund

Socialpædagogernes landsforbund er en fagforening for socialpædagoger men også for plejefamilier. På Socialpædagogernes Landsforbunds hjemmeside kan du se mere om, hvad SL står for, og hvilke fordele et medlemskab kan give jer som plejefamilie.
 

Børnerådet

Børnerådet er et statslig råd, der arbejder på at sikre børns rettigheder - deres ret til indflydelse, beskyttelse og omsorg. Børnerådet handler ud fra egne beslutninger, da det er politisk uafhængigt. På Børnerådets hjemmeside her kan du få flere informationer.

 

Børns Vilkår

Børns Vilkår har samlet en række råd og vejledninger i forhold til hvordan du kan forebygge og afhjælpe børns problemer i forbindelse med mobning, skilsmisse, svigt og digitalt liv. Rådene bygger på mere end 30 års erfaring med at sikre, at alle børn har en, der lytter og hjælper. På Børns Vilkårs  hjemmeside kan du se flere informationer.