Spring til indhold

Kommunikation i dagtilbud

Aula er kommunikationsplatform mellem forældre og dagtilbud i Odense Kommune.

Aula skal understøtte vores samarbejde om dit barns læring og trivsel ved at være vores fælles digitale kommunikationsplatform. Vi skal selvfølgelig fortsat have vores gode dialog i dagligdagen, når du afleverer og henter dit barn.


Aula følger dit barn fra dagpleje/vuggestue til 9. klasse, og gør det let at følge med i dit barns hverdag og udvikling. Når vuggestuen og børnehaven skiftes ud med en plads i folkeskolen og SFO’en eller hvis dit barn skifter institution, følger Aula med som kommunikationsplatform.

Hvis du har flere børn i forskellige dagtilbud eller folkeskoler, kan du se dem alle i samme skærmbillede og skal kun logge ind et sted.

 

Sådan får du adgang til Aula

Når du har barn i et kommunalt dagtilbud eller skole, har du adgang til Aula. 

Når du logger på Aula første gang vil du blive bedt om at tage stilling til, hvilke oplysninger der må opbevares og deles i Aula.

Første gang, du skal logge på, skal du gå ind på www.aula.dk eller downloade Aula-app’en. Her vælger du ’Unilogin’, som er skole- og dagtilbuds fælles login-løsning. 

Hvis du ikke kender dit Uni-login, kan du vælge ”Få mit eller mit barns brugernavn”. Det giver dig mulighed for at logge ind med NemID, hvorefter du får dit Unilogin-brugernavn oplyst sammen med et midlertidigt kodeord.

Du finder Aula på www.aula.dk eller via en app til din mobil eller tablet. 

 

Hjælp til Aula

Hvis du er forælder til et barn i et børnehus eller dagpleje og har problemer eller spørgsmål i forbindelse med Aula, skal du kontakte personalet i børnehuset eller din dagplejer/dagplejepædagog som vil hjælpe dig.

Hvis børnehuset eller din dagplejer ikke kan hjælpe, har du mulighed for at kontakte Helpdesk på 63751100. Helpdesk kan primært hjælpe hvis du har problemer med at logge ind, eller oplever fejl i systemet.

De vil forsøge at hjælpe dig med at finde ud af hvor problemet er og enten løse problemet eller hjælpe dig videre til nogen der kan. 

Du kan finde mere information om Aula på www.aulainfo.dk

 

Support til forældre i børnehuse

Support til forældre med børn i dagpleje