Spring til indhold

FVU

CSV tilbyder forberedende voksenundervisning

CSV bjælke
FVU

Formålet for FVU-undervisning er at styrke dine muligheder for at forbedre dine grundlæggende færdigheder med henblik på eventuel videre uddannelse og/eller aktiv medvirken i alle sider af samfundslivet.

 

Der er 4 trin i FVU-læsning og 2 trin i FVU-matematik. FVU-undervisningens indhold er læsning, stavning, skriftlig fremstilling på dansk, talforståelse, regning og basale matematiske begreber.

 

Når du starter med FVU-undervisning, vil du løbende blive orienteret om indhold samt diverse informationer i forbindelse med prøver i FVU-læsning og FVU-matematik.

 

Omfanget er 30 til 60 timers undervisning. Der er holdstart i januar og august.

 

 

Særligt for STU-elever

Hvis du som STU-elev skal tilbydes FVU-undervisning, skal det fremgå af din forløbsplan. Der tilbydes FVU-undervisning på STU Rismarksvej, STU Brangstrup, STU Vestfyn og STU Døckerslundsvej.

 

 

Særligt for VSU-kursister

De fleste kursister har udfordringer med psykisk sårbarhed, og/eller har svært ved at deltage på store hold. Der tilbydes derfor FVU-undervisning på små hold med max. 8 kursister. Hvert hold løber over 15-20 uger med 3 timers undervisning pr. uge. Hvert hold afsluttes med prøve, som du selv kan vælge om du vil deltage i.

 

Vi tager løbende imod anmodning om undervisning. Nederst på siden finder du et link til ansøgningsskemaet. Har du spørgsmål til spørgeskemaet, eller er der andet, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at kontakte FVU.

 

Ansøgning