Spring til indhold

Underskriv charteret

Underskriv Mangfoldighedscharter Odense og kom med i et spændende netværk af mere end 200 odenseanske virksomheder, der arbejder for mangfoldighed i egen organisation.

billede af mangfoldighedscharter

Inspirerende Lederlounges

Charternetværket mødes tre til fire gange årligt til fyraftensmøder, de såkaldte Lederlounges.

Virksomheder i netværket er værter ved hver Lederlounge, sådan at du kan komme tæt på virkelighedens arbejde med mangfoldighed og udbygge dit netværk blandt Odenses virksomhedsledere. 

 

På Lederlounges får du inspiration til arbejdet med mangfoldighed, og du har mulighed for sammen med andre topledere at drøfte, hvordan mangfoldighed kan skabe vækst i din virksomhed.

 

I løbet af året byder netværket også på andre relevante arrangementer.

I 2017 omfattede det et oplæg ved Thinkers50, Virksomheder Bag Tremmer om unge i Odense Arresthus samt forløbet ’Virksomheder i Front’, hvor deltagende virksomheder arbejdede fokuseret med mangfoldighed og forandring på egen arbejdsplads.

 

Se mere om tidligere og fremtidige arrangementer 

 

Bevidsthed skaber forandring og baner vejen for vækst

Undersøgelser viser, at en strategisk bevidsthed om mangfoldighed i relation til ledelse og sammensætning af medarbejderstaben gavner virksomheders performance og skaber vækst.

 

Find mere information om mangfoldighed 

 

Mangfoldighedscharterets klare hovedformål er at hjælpe de deltagende virksomheder med at styrke mangfoldigheden, så de har mulighed for at indløse det vækstpotentiale, der er i det odenseanske erhvervsliv.

 

Charteret er en hensigtserklæring, og ved at underskrive det, tilkendegiver du at ville arbejde målrettet for at gøre mangfoldighed til en styrke i din organisation. 

 

Se hvilke virksomheder, der allerede har underskrevet charteret

 

Vil du høre mere og blive en del af Odense Mangfoldighedscharter, så står vi klar på mangfoldighed@odense.dk