Spring til indhold

Arrangementer i 2023

Her kan du finde Lederlounges og andre arrangementer i Odense Mangfoldighedscharteret i 2023.

Billedramme til MCO multisite 2023

Lederlounge d. 28. februar 2023

Visti Unlimited dannede rammerne for denne Lederlounge om, hvordan virksomheder skaber et attraktivt brand gennem storytelling og sociale medier. Der var oplæg fra Thomas Visti, Thuesen Media, Nordic Story, IntraManager og Beskæftigelses- og Socialforvaltningen, Odense Kommune.

 

Lederlounge d. 16. maj 2023 

Temaet var bæredygtighed og grøn omstilling, da Vandcenter Syd afholdt Lederlounge. Vandcenter Syds direktør Mads Leth fortalte om, hvordan vandforsyningen er blevet energipositiv og støtter op om Odense Kommunes målsætninger på klimaområdet. Xenia Duffy, CEO i zeal, delte sin viden om, hvordan virksomheder kan fremtidssikre sig med fokus på både en miljømæssig, social og økonomisk bundlinje.

 

Lederlounge d. 21. september 2023

Blue Water Shipping (BWS) lagde hus til for denne Lederlounge. Aftenens tema var "Mangfoldig ledelse - hvilke krav er der til dig som leder i dag?". Repræsentanter fra BWS fortalte om virksomhedens historie, forretningsområde, traineeuddannelse og academy. Derudover, var Mette Reinholdt
Mortensen fra Hesehus inde og fortæller om, hvordan E-handelshuset bevidst arbejder med kulturelle forskelligheder. Ydermere var der besøg af Sanne Urbak, afdelingschef for CSR hos IBM Danmark, som delte IBM’s erfaringer og gav konkrete eksempler på, hvordan IBM arbejder med mangfoldighed - både globalt og lokalt i Danmark.

 

Lederlounge d. 23. november 2023

Fjernvarme Fyn faciliterede denne Lederlounge. Temaet for aftenen var "Virksomhedens kerneværdier - Hvem er I, og hvad betyder det for jeres økosystem?". Der blev afholdt tre oplæg i løbet af aftenen. Det første oplæg blev afholdt af Kim Winther, administrerende direktør hos Fjernvarme Fyn, som fortalte om virksomhedens rejse mod klimaneutral fjernvarme. Andet oplæg blev afholdt af Co-founder og CCO for Customers 1st, Rasmus Melbye. Han gjorde os klogere på, hvordan Customers 1st voksede med raketfart fra 3 til 28 ansatte på fem år uden funding og ren organisk vækst. Blandt andet på baggrund af stifternes strategiske arbejde med virksomhedens formål og fortælling. Til sidst, var det invester i Løvens Hule, co-founder og CEO i iværksættervirksomheden Blazar Capital, Christian Arnstedt. Han fortalte hvordan, teknologien kommer til at ændre markedssituationen markant, hvilket skaber nye forretningsmodeller. Han gjorde os klogere på disse forretningsmodeller, hvordan vi kommer til at drive forretning anderledes, og hvorfor virksomheders kerneværdier er vigtige for forretningen.


Har du spørgsmål til Lederlounges og andre aktiviteter i Odense Mangfoldighedscharter? Vi står klar på mangfoldighed@odense.dk.