Spring til indhold

Arrangementer i 2019

Her kan du læse om Lederlounges i Odense Mangfoldighedscharter i 2019.

Opdateret ramme til MCO arrangementer 2019

Lederlounge d. 21 februar 2019 hos UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL var vært ved årets første Lederlounge, hvor deltagerne blev klogere på UCLs udbud af uddannelser gennem workshops ledt af elever, der gerne skal blive virksomhedsledernes fremtidige ansatte.

Forstander Asger Rabølle Nielsen satte især fokus på, hvordan ledere bør ansætte medarbejdere med forskellige uddannelser for at styrke kompetencemangfoldigheden og skabe grobund for vækst. Til arrangementet fik deltagerne mulighed for at prøve nogle af de teknologier de studerende arbejder med til dagligt. 


Lederlounge d. 23. maj 2019 hos DR Fyn

DR Fyn lagde hus til årets anden Lederlounge, der denne gang handlede om 'Mangfoldighed i Medierne'.

Morten Rønnelund og Marie Junge Ernst fra Danmarks Radio kom med spændende oplæg om hvordan de arbejder med mangfoldighed, hvorefter Ali E. Cevik fra HR-SKYEN og Pernille Fløjstrup Andersen fra Fynsk Erhverv delte ud af deres erfaringer i en paneldebat.


Lederlounge d. 28. august 2019 hos Sydbank

Erhvervsleder Stine Bosse både inspirerede og udfordrede de fremmødte virksomhedsledere, da hun delte sine personlige erfaringer med mangfoldighed fra bl.a. Grundfos, BørneFonden og Copenhagen Business School. 
 
Foruden Stine Bosse holdt Sydbanks Jacob Monin Rasmussen et spændende oplæg om Sydbank og mangfoldighed.


HR-seminar om international rekruttering d. 4. december 2019 hos Focus Advokater

Hvordan får man succes med at rekruttere internationale medarbejdere? Det var temaet, da Focus Advokater åbnede dørene til et formiddagsseminar i samarbejde med Mangfoldighedscharter Odense og International Community Odense.


Deltagerne blev bl.a. klogere på arbejds- og opholdstilladelser, skat og ansættelsesforhold, og virksomhederne Hesehus A/S og Intelligent Banker Aps delte ud af deres positive erfaringer med medarbejdere fra hele verden. 

 

 


Har du spørgsmål til Lederlounges og andre aktiviteter i Odense Mangfoldighedscharter? Vi står klar på mangfoldighed@odense.dk.