Spring til indhold

Arrangementer i 2024

Her kan du finde Lederlounges og andre arrangementer i Odense Mangfoldighedscharteret i 2024.

Billederamme til MCO

Lederlounge d. 5. marts 2024 hos Meneta

Denne lederlounge havde emnet "Demografi i forandring - hvordan sikrer virksomheder den rette arbejdskraft?". Der var tre oplæg med CEO for Meneta, Kim Østergaard, økonom i arbejdsmarkedspolitik fra Dansk Industri, Thomas Michael Klintefelt, og HR-direktør i Leica Geosystems, Bettina Frederiksen. Alle tre kom med perspektiver på den demografiske forandring i Danmark, på Fyn og hvordan man på tværs af generationer kan mødes på arbejdsmarkedet.

Lederlounge d. 28. maj 2024 hos Tech Town Odense, Titan

Denne lederlounge havde emnet "ESG-rapportering - krav eller konkurrencefordel?". Der var tre oplæg med CEO for Boliggruppen, Jacob Petz, Henrik Schalech, adm. partner i konsulenthuset Simply Sustain og Sustainability Manager Morten B. Andersen om HJHansen Recycling Groups. De kom alle tre tre med bud på, hvordan man kan bruge de stigende krav og forventninger til miljø- og klimamæssige forhold, sociale forhold og virksomhedsadfærd til at få langsigtet succes.

 

Har du spørgsmål til Lederlounges og andre aktiviteter i Odense Mangfoldighedscharter? Vi står klar på mangfoldighed@odense.dk.