Spring til indhold

Ophold

Dit ophold på krisecenteret er vigtigt for os. Vi ønsker, at du får det bedste ud af opholdet og kommer godt og styrket videre.

Herunder kan du se praktiske oplysninger omkring ophold på Krisecenter Odense.

Anonymitet 

Du er beskyttet af anonymitet på Krisecenter Odense. Det betyder, at personalet ikke oplyser, at du bor her. Af hensyn til andre beboeres sikkerhed må du heller ikke nævne over for andre, hvem der bor her. Da din hjemkommune betaler en del af dit ophold, har vi brug for dit cpr.nr.

 

At komme ind - og ud

Du kan frit komme og gå på Krisecenter Odense. Vi beder dig dog om at sige, når du går, så vi til enhver tid ved, hvem der er i huset. Du skal være tilbage senest kl. 23:00 – eller vente med at komme til næste dag kl. 8:00.

 

Sikkerhed 

Krisecenter Odense tilbyder dig ophold under betryggende forhold, men det indebærer, at du overholder vores sikkerhedsregler.

 

Mad

Vi tilbyder en varieret og sund kost på krisecenteret. Vi bestræber os på økologiske råvarer. Der serveres tre måltider om dagen, som du vil blive faktureret for løbende. Børn spiser med gratis. 

 

Praktiske opgaver

Når du har ophold på Krisecenteret forventer vi, at du er en del af huset og deltager i de praktiske gøremål: fx. lave mad, vaske op, gøre rent i fællesarealer, rengøring af eget værelse og bad.

 

Vask

Der er vaskemaskine og tørretumbler i kælderen mod betaling.

 

Sengelinned og håndklæder

Når du ankommer, får du udleveret 1 sæt sengelinned og håndklæder. Dette skal du selv vaske under dit ophold, og når du rejser, skal det afleveres igen.

Dyr

Det er ikke tilladt at medbringe dyr under ophold på krisecentret.

 

Telefon 

Du skal benytte din egen telefon til samtaler med kommune, advokat, m.v.

 

Rygning

Mellem kl. 23:00 og 8:00 er der mulighed for at ryge indendørs. Rygerummet finder du mellem kontoret og hovedindgangen. Ellers foregår al rygning udendørs ved rygepavillonen.

 

Værdiboks

Vi oplever desværre af og til, at nogle beboere mister penge o.a. Lås derfor dine penge og værdigenstande inde i værdiboksen på dit værelse. Værdiboksen kan låses med en nøgle eller kode. Nøglen får du ved indflytning. Koden laver du selv.

 

Betaling

Krisecenter Odense formidler kontakt til hjemkommunen angående ophold og betaling.
Der er en egenbetaling på 93,38 kr. i døgnet jf. Serviceloven §109.

Kost og vask afregnes direkte med krisecenteret.