Spring til indhold

Behandling til dig under 18 år

Hvis alkohol, hash, kokain, MDMA eller andre illegale stoffer fylder for meget i dit liv, så kan du komme i behandling i Unge & Rusmidler. Her møder du professionelle og erfarne behandlere, der er vant til at snakke med unge.

Forbrug eller misbrug?

Fylder rusmidler for meget i dit liv? Som ung er det naturligt at prøve grænser og eksperimentere. For de fleste unge er det ikke et problem, men for nogle udvikler et eksperimenterende forbrug sig til et problematisk forbrug og et misbrug.

Som regel er det din familie og netværk, der først opdager problemet. Som ung erkender og oplever du måske først sent de negative effekter af rusmidlerne. 

 
Ved forbrug af illegale rusmidler er det vigtigt, at både du og din familie hurtigst muligt får hjælp. 

Der er tale om misbrug, når forbruget af rusmidler har fysiske, psykiske eller sociale skadevirkninger - når det går ud over din uddannelse, familie og netværk. Unge & Rusmidler er også godkendt til at udføre alkoholbehandling af unge under 18 år.

 

Kom hurtigt i gang

Som ung under 18 år kan du og dine forældre tage direkte kontakt til Unge & Rusmidler. Du og dine forældre kan møde op eller kontakte os på 63 75 26 30. Du behøver ikke en henvisning fra lægen.

Vi garanterer, at du kommer til at tale med en behandler indenfor 14 dage. Klik her og læs om et typisk behandlingsforløb her.