Spring til indhold

Fagpersoner

Hvis du som fagperson vil vide mere om vores tilbud eller er i kontakt med en ung, hvor du bliver bekymret for, om vedkommende har et misbrug eller et problematisk forbrug af rusmidler, så kan du henvende dig til Unge & Rusmidler.

Du kan kontakte Unge & Rusmidler, hvis du vil have viden om vores behandlings- og rådgivningstilbud eller er interesseret i opkvalificering i forhold til, hvordan man kan tilgå unge, der har et misbrug eller et problematisk brug af rusmidler. Hvis du er bekymret for en ungs forbrug af rusmidler, kan du få sparring i forhold til, hvordan du tager hul på samtalen om rusmidler og bygger bro til vores behandlings- og rådgivningstilbud til unge.

 

Kontakt os på 63 75 26 30. 

 

Vi har en en række samarbejdspartnere, som vi arbejder tæt sammen med i forhold til bestemt målgrupper:

  • Hvis du er bekymret for en ung, der er under 25 år og bor eller går på ungdomsuddannelse i Odense Kommune - så læs mere om Rådgivningen.
  • Hvis du som repræsentant for en ungdomsuddannelse eller 10. klasse i Odense Kommune er interesseret i at arbejde med rusmiddelforebyggelse - så læs mere om Drugbox.
  • Hvis du arbejder i psykiatrien og er bekymret for en ung med dobbeltdiagnose / dobbeltbelastning - så læs mere om PUR.