Menuplaner
Vores menuplan afspejler sæsonen, højtider og danske mærkedage. På Valdemarsdag kan du derfor fx bestille stegt flæsk med kartofler og persillesovs, og til jul er der selvfølgelig andesteg på menuen!
Byens Køkken leverer din mad tre gange om ugen. Du får enten leveret din mad mandag, onsdag og fredag eller tirsdag, torsdag og lørdag. Derfor har du her muligheden for at se begge menuplaner.
Her kan du se menuplanen for uge 38 og 39 til levering mandag, onsdag og fredag
Her kan du se menuplanen for uge 38 og 39 til levering tirsdag, torsdag og lørdag
Her kan du se menuplanen for uge 40 og 41 til levering mandag, onsdag og fredag
Her kan du se menuplanen for uge 40 og 41 til levering tirsdag, torsdag og lørdag
Her kan du se menuplanen for uge 42 og 43 til levering mandag, onsdag og fredag
Her kan du se menuplanen for uge 42 og 43 til levering tirsdag, torsdag og lørdag
Du kan både få leveret hovedretter, desserter, forretter og små ekstra fristelser. Har du prøvet at bestille vores kager? Vi bager alle vores kager selv i eget bageri af danske økologiske råvarer. I filmen her, kan du se, hvordan bagerne laver napoleonshatte.