Spring til indhold

Velkommen til Odense

Odense er under rivende udvikling og vi er allerede godt på vej til at blive en åben og moderne storby. For at du kan få den bedst mulige start i Danmarks tredjestørste by, har vi samlet en række informationer og tilbud, som kan være nyttige for dig, der netop er flyttet til Odense.

Du er flyttet til en by, hvor der investeres ca. 40 mia. kroner i strategisk byudvikling. Se kort over byudviklingsprojekternes placering.

 


Lægevalg

Det er gratis at skifte læge i forbindelse med flytning. Du kan vælge mellem alle de praktiserende læger, der er åbne for tilgang af nye patienter. Læs mere om lægevalg og sygesikring

 


Pladsanvisning

Der er pladsgaranti for pasning af børn i Odense Kommune i enten vuggestue, børnehus eller dagpleje. Læs mere om pladsgaranti og pasning

 

Udforsk Odenses muligheder og find rundt

Oplev Odenses kan du holde dig opdateret på kultur, natur og oplevelser i Odense for både børn og familier, men også for unge og studerende. 

 

 

Du er altid velkommen til at besøge Odense.dk/borger, hvor du kan læse mere alt det, der berører dig som borger i Odense Kommune.

 

OBS: Der tilbydes ikke længere velkomstpakker ved tilflytning til Odense Kommune. 

Borgmesterforvaltningen