Spring til indhold

PUR til unge i psykiatrien

PUR står for Psykiatri, Unge & Rusmidler og er et tilbud til dig, der er tilknyttet psykiatrien og har et eksperimenterende eller problematisk brug af hash eller andre illegale stoffer. Du skal være mellem 20 og 30 år og bo i Odense Kommune for at gøre brug af rådgivningen i PUR. Vi tilbyder dig op til fem anonyme og uforpligtende samtaler, hvor du ikke bliver registreret nogen steder. Tilbuddet er gratis.

Hvad handler rådgivningen om?

I PUR rådgivningen kan du tale om det du vil og har behov for. Vi er især gode til at snakke om hash, stoffer, ungdomsliv og uddannelse. Vi har et særligt fokus på, hvordan din psykiske lidelse har indflydelse på dit rusmiddelbrug - og omvendt.

 

Hvad er PUR?

PUR er et samarbejde mellem psykiatrien og Unge & Rusmidler. Når du møder rådgiverne i PUR vil du derfor også opleve, at de samarbejder med psykiatrien for at give dig den bedst mulige hjælp.

Hvad får du ud af rådgivningen?

Du kan få op til 5 anonyme samtaler. Med et forløb i PUR rådgivningen får du viden og værktøjer, der kan hjælpe dig, hvis du

  • vil trappe ned eller stoppe med at ryge hash eller tage andre stoffer
  • vil finde ud af om du har brug for mere eller anden hjælp i forhold til dit brug af rusmidler.

 

Hvem og hvordan?

Du bliver mødt af rådgivere, der er vant til at snakke med unge. Rådgiverne møder dig gerne der, hvor du er – både fysisk og i forhold til de ting, du gerne vil snakke om. Rådgiverne er åbne og rummelige og du får professionel rådgivning og støtte til dét, der konkret er dit problem. 


Ring til PUR rådgivningen 

Du kan ringe direkte til rådgiverne i PUR. Kontakt Peter på 20 37 92 05 eller Hanne på 30 56 07 22.