Spring til indhold

Anonym SMS-rådgivning

Har du spørgsmål om hash eller andre stoffer? Eller brug for hjælp eller rådgivning om rusmidler? Så kan du sende en anonym SMS til vores SMS-rådgivning.
SMS til 22 49 68 16. Tilbuddet er gratis.

Hvad kan jeg SMS’e  om?

Du kan SMS’e til os, hvis du har spørgsmål om rusmidler eller hvis hash eller andre stoffer fylder for meget i dit liv. Intet spørgsmål er for stort eller småt. Du kan spørge om lige dét du vil – men vi ved især meget om hash, stoffer og ungdomsliv. 

 

Hvad kan jeg få ud af SMS-rådgivningen?

Du kan få svar på dine spørgsmål om hash eller andre stoffer, men du kan også få viden, værktøjer, råd og vejledning til at trappe ned eller stoppe med at ryge hash eller tage andre stoffer. Du kan også få hjælp til at finde ud af, om du har brug for mere eller anden hjælp i forhold til dit forbrug af stoffer. 

 

Hvem og hvordan?

I SMS-rådgivningen sidder der professionelle rådgivere, der er vant til at arbejde med unge og rusmidler. Du får rådgivning og støtte til dét, der konkret er dit problem. 

 

Skriv til SMS-rådgivningen

Du kan skrive til SMS-rådgivningen på 22 49  68 16 på hvilket som helst tidspunkt. Rådgiverne vil besvare din henvendelse hurtigst muligt, og senest indenfor 48 timer. 

Har du brug for akut hjælp? Du kan ringe til Giftlinjen døgnet rundt på 82 12 12 12.

Du kan også ringe til os på 63 75 26 30. Se vores åbningstider her