Spring til indhold

Anonym SMS-rådgivning

Har du spørgsmål om hash eller andre stoffer eller har du brug for hjælp eller rådgivning vedrørende rusmidler? Så kan du sende en anonym SMS til 2249 6816 til den anonyme SMS-rådgivning. Tilbuddet er gratis og du kan skrive til SMS-rådgivningen 24 timer i døgnet.

Hvad kan jeg SMS’e om?

Du kan SMS’e til os, hvis du har spørgsmål om rusmidler eller hvis hash eller andre stoffer fylder for meget i dit liv. Intet spørgsmål er for stort eller småt, og du kan spørge om lige præcis det, du vil – men vi er især gode til at snakke om hash, stoffer og ungdomsliv. 

Hvad kan jeg få ud af SMS-rådgivningen?

Du kan få hurtigt svar på dine spørgsmål om hash eller andre stoffer, men du kan også få viden og værktøjer og råd og vejledning til at trappe ned eller stoppe med at ryge hash eller tage andre stoffer. SMS-rådgivningen kan også hjælpe dig med at finde ud af, om du har brug for mere eller anden hjælp i forhold til dit forbrug af stoffer. 

Hvem og hvordan?

I SMS-rådgivningen sidder der rådgivere, der er vant til at snakke med unge. Rådgiverne er åbne og rummelige og du får professionel rådgivning og støtte til dét, der konkret er dit problem. 

Skriv til SMS-rådgivningen

Du kan skrive til SMS-rådgivningen på 2249 6816 på hvilket som helst tidspunkt. Rådgiverne vil besvare din henvendelse indenfor 48 timer.
Har du brug for akut hjælp? Du kan ringe til Giftlinjen døgnet rundt på 82 12 12 12.

Du kan også ringe til os på 6375 2630 – vores åbningstider finder du her https://www.odense.dk/ungeogrusmidler/kontakt-os