Spring til indhold

Om Paletten

Odense rummer en palet af aktiviteter både kreative, sociale, rådgivende mm. Paletten er et tilbud til dig, der gør det lettere at finde lige det rette tilbud.

Fælles for tilbuddene på Paletten er, at de er målrettet seniorer eller mennesker med handicap, sindslidelser eller psykisk sårbarhed. Det kan eksempelvis være motionstilbud, træningscentre med gode adgangsforhold for mennesker med gangbesvær eller handicap, åbne rådgivningstilbud til psykisk sårbare, selvhjælpsgrupper, patientforeninger eller ældreklubber. 

 

Paletten drives af brugerne selv

Det er brugerne, der opretter tilbud på Paletten. Det er med til at gøre siden dynamisk og aktuel - og administrative mellemled undgås. Paletten udvikler sig hele tiden, og denne proces afhænger af brugernes aktivitet på siden. Målet er en brugerdreven hjemmeside, som er så dækkende og opdateret som muligt. 

 

 

Et aktivt liv for Odenses borgere

Odense Kommune ønsker et aktivt og selvstændigt liv for vores borgere. Odenses frivillige foreningsliv, motions- og rådgivningstilbud m.m. er med til at sikre dette. Derfor har Odense Kommune udviklet Paletten med det formål, at både brugere, borgere, pårørende og kommunens medarbejdere kan finde tilbud, som passer til den enkeltes behov, ønsker og egne ressourcer.  Odense Kommune er ansvarlig for sidens indhold. Derfor tjekker vi, at de tilbud, der bliver oprettet på siden, falder inden for rammen. Gør de ikke det, vil de blive fjernet igen. 

 

 

Ønsker du at oprette et tilbud på Paletten?

Så kan du læse denne korte vejledning eller denne lange vejledning inden. 

 

 

Har du spørgsmål til Paletten?

Så skriv til Team Frivillighed: aehffrivillighed@odense.dk
Odense Kommune
  • Flakhaven 2
  • 5000 Odense C
  • CVR-nummer: 35209115
  • Telefon: 66 13 13 72
Link til forside