Spring til indhold

Videregående uddannelser

Røgfrit Odense hjælper med at fremme af røgfrie miljøer på byens videregående uddannelser.

Røgfri studietid - hvorfor?

Der er mange gode argumenter for at gøre jeres uddannelses institution røgfri. Først og fremmest er de skadelige konsekvenser ved rygning yderst veldokumenterede. Ved at indføre røgfri studietid vil I som uddannelses sted være gode rollemodeller og sende et signal om, at rygning ikke er normen hos jer. 

 

En uddannelses institution uden røg vil kunne styrke fællesskabet og skabe en mere ens kultur blandt de studerende. Med kreativitet og ad nye veje er det muligt at skabe fællesskaber, hvor rygning ikke er en del af det sociale samvær. 

 

Vil I være røgfrie?

Ønsker I at indføre røgfri studietid er der hjælp og inspiration at hente hos Røgfrit Odense. Her kan I bl.a. få hjælp til at udarbejde en tobakspolitik. Vi tilbyder også rygestopforløb både til studerende og ansatte samt tobaksevents. Disse kan afholdes på uddannelses stedet. 

 

Hvis I som uddannelses institution har idéer til eller konkrete ønsker i forhold til røgfrihed, er I velkomne til at kontakte os på mail rygestop@odense.dk. I vil efterfølgende blive kontaktet inden for 2 arbejdsdage.

Bliv partner