Spring til indhold

#KysBedreOdense2019

Rygerkys er rare – et friskt kys er bare bedre!

    

 

 

#KysBedreOdense kører igen i år, i forbindelse med skole- og studiestart (medio august til medio september 2019). Målgruppen for kampagnen er unge i Odense Kommune, fra 7.-10. klasse i grundskolen til og med videregående uddannelser.

 

Før kampangestart har alle Odenses Uddannelser fået tilbudt følgende eventpakker:

 

  • Eventpakke 1: Besøg fra morgenstunden. Vi står ved indgangen til jeres skole/uddannelsesinstitution, når eleverne møder ind og uddeler materialer og evt. kaffe. Vi har to go-kopper med – I giver kaffen

     

  • Eventpakke 2: Besøg i pause(r). Vi står med en stand i pauserne, hvor eleverne kan komme forbi til en snak om tobak, få målt deres kuliltetal og deltage i konkurrencer

     

  • Eventpakke 3: Oplæg i klasser/til samling. Vi kommer ud og holder oplæg i forbindelse med kampagnen

     

  • Eventpakke 4: Kun materialer i form af postkort og plakater

 

I alt 36 uddannelsessteder har ønsket besøg. På baggrund af det besøger vi en række uddannelser, hvor elever og studerende kan deltage i konkurrencer, få en snak om tobak, prøve vores lykkehjul, hvor de svarer på tobaksrelaterede spørgsmål og få muligheden for at vinde præmier.

 

Sideløbende kører kampagnen på #KysBedreOdenses Facebook og Instagram, hvor elever og studerende får vigtig viden om tobak og mulighed for at deltage i konkurrencer og quizzer. Præmierne er blandt andet sponseret af erhvervsdrivende i Odense Kommune.

 

 

Du kan følge kampagnen her: 

 facebook  https://www.instagram.com/kysbedreodense