Spring til indhold

Konkurrencevilkår

Er du med i #KysBedreOdenses konkurrencer kan du herunder læse mere om vilkårene for deltagelse.

Når der afholdes konkurrencer af den ene eller den anden slags, er der altid nogle betingelser og vilkår, man som deltager skal acceptere for at være med i konkurrencen. 

 

Deltager du aktivt i en eller flere af #KysBedreOdenses konkurrencer, accepterer du samtidigt nedenstående betingelser. 

 

 1. Med mindre andet er tilkendegivet, er deltagelsen gratis, og hver person kan kun deltage én gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn vil medføre udelukkelse fra konkurrencen. 

 2. Konkurrencer har kun til formål at være underholdende og oplysende. Deltagere kan efterfølgende ikke rette krav mod Røgfrit Odense.

 3. Præstationer (materialer eller billeder) i forbindelse med deltagelse i en konkurrence er Røgfrit Odenses ejendom.

 4. Røgfrit Odense forbeholder sig ret til at offentliggøre navn på vinderen af en konkurrence på de medier, som Røgfrit Odense anvender. Dog oplyses kun vindere på konkurrencer med 10 vindere eller færre. Hvis der er flere end 10 vindere i samme konkurrence, forbeholder Røgfrit Odense sig retten til ikke at offentliggøre dem.

 5. Præmier, der ikke er afhentet 3 uger efter de er vundet, forbliver Røgfrit Odenses ejendom.
  I forbindelse med afhentning af præmier kan Røgfrit Odense kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som studiekort, pas eller kørekort.

 6. Forsøg på deltagelse i konkurrencen modtaget efter sidste deltagelsesfrist vil ikke komme i betragtning. Det er alene Røgfrit Odense, der afgør om en tilmelding, er modtaget rettidigt og kan godkendes. I en konkurrence, hvor deltageren efterfølgende skal indgå i en rækkefølge, forbeholder Røgfrit Odense sig ret til at afgøre, hvilket nummer deltageren skal have.

 7. Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen til konkurrencen kommer rettidigt frem. Røgfrit Odense kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmeldingen, hvad enten det sker på internettet, pr. telefon, e-mail, post etc.

 8. Røgfrit Odense kan bestemme, at deltagelse i en konkurrence alene kan begrænses til en bestemt form for tilmelding eller i et begrænset fora som f.eks. via Facebook, hjemmeside ect.

 9. Konkurrencedeltagere accepterer, at Røgfrit Odense i forbindelse med udtrækning og efterfølgende kontakt må eksponere navnet på vinderen af en konkurrence på Facebook eller andre relevante platforme. Deltagerne accepterer, at ens navn vil kunne blive brugt i forbindelse med promovering, og at dette sker uden nogen som helst form for vederlag.

 10. Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter. En gevinst vil ikke blive udleveret til en vinder i fald, at personen i besiddelse af gevinsten vil overtræde lovgivningen.

 11. Røgfrit Odense forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Røgfrit Odenses afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

 12. Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Røgfrit Odense accepteres de gældende konkurrencebetingelser samtidig.

 

Har du spørgsmål vedrørende deltagelse i en konkurrence, afholdt af Røgfrit Odense, kan du sende os en mail på rygestop@odense.dk eller ringe til os på telefon 2443 4505.