Spring til indhold

STOP-forløb i naturen

Vi bruger den friske luft og motionen til at få tankerne væk fra cigaretterne.

Billede af skov

På forløbet bruges de to første mødegange på at forberede det fælles rygestop, som ligger mellem 2. og 3. mødegang. Herefter får du som deltager brugbar viden og værktøjer, som hjælper dig med at fastholde stoppet. STOP-forløbet rummer undervisning, dialog, øvelser, mindfulness samt erfaringer i forbindelse med rygestoppet.

 

Holdet mødes på Ørbækvej 100 ved indgang A. Du skal forvente at vi er ude i to timer og går kun ind, hvis vejret er meget dårligt.

Derfor er det en god ide at medbringe evt. vind/ regnjakke og gode sko. Du skal kunne gå i to timer, som bliver afbrudt af flere pauser. Vi går i et fint tempo, men der skal snakkes undervejs. Medbring gerne lidt at spise og drikke, da vi holder en pause undervejs.

 

Vi skal stadig passe på hinanden og derfor følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer, så du trygt kan deltage på et STOP-forløb.

Forløbet er for alle, der ryger, bruger snus, vandpibe eller e-cigaretter og ønsker at stoppe. Forløbet er gratis for alle borgere, der bor i Odense Kommune.

 

Tilmeld mig STOP-forløb i naturen

 

Vi opretter løbende STOP-forløb i naturen i takt med at holdene bliver fyldt.