Spring til indhold

Online STOP-forløb

Deltag på vores online STOP-forløb, hvor du hjemmefra stuen kan blive fri for tobakken. Her kan du stoppe sammen med andre – på afstand.

Inden opstart af STOP-forløbet vil du blive kontaktet af en tobakskonsulent, der tager en indledende samtale og guider dig til hvordan du deltager online.

 

Har du en computer/tablet/mobil med kamera og lyd samt en stabil internetforbindelse, så kan du sagtens deltage på vores online forløb. Skulle du opleve tekniske problemer, hjælper vi dig gerne! Så der er ingen grund til at lade sig afskrække ved at det foregår online.

 

Et online STOP-forløb består af 6-8 deltagere, som mødes online 1 gang ugentligt i seks uger. En mødegang varer cirka 1½ time.

 

På forløbet bruges de to første mødegange på at forberede det fælles rygestop, som ligger mellem 2. og 3. mødegang. Herefter får du som deltager brugbar viden og værktøjer, som hjælper dig med at fastholde stoppet. Forløbet rummer dialog med tobakskonsulenten og de andre deltagere, øvelser, samt erfaringsudveksling i forbindelse med stoppet. 

 

Forløbet er for alle, der ryger, bruger snus, vandpibe eller e-cigaretter og ønsker at stoppe. Forløbet er gratis for alle borgere, der bor i Odense Kommune.

 

Tilmeld mig Online STOP-forløb

 

Du kan også kontakte os på rygestop@odense.dk eller 24 43 45 05, hvis du ønsker at høre mere.