Spring til indhold

Rygestop til gravide

Rygestop er en gave til dig og dit barn

Er du gravid, og ryger du eller din partner, så vil vi gerne hjælpe jer med at stoppe med at ryge, da det i et sundhedsperspektiv er det bedste for dig og dit ufødte barn i maven. 

Vi tilbyder et særligt tilrettelagt tilbud for gravide og deres partnere. Der er løbende optag, så du kommer ikke til at opleve ventetid. Mødegangene varer cirka 1 time, og afholdes på tirsdage.

Danmark er for en stor del fortsat lukket ned. Det er en helt særlig tid og vi skal stadig passe på hinanden. I Røgfrit Odense holder vi stadig åbent og tilbyder i en periode online STOP-forløb, hvor du hjemmefra stuen kan deltage online og blive fri for tobakken.

 

Vil du vide mere om rygning og graviditet?

Du kan med fordel besøge Kræftens Bekæmpelses side, Røgfri Baby, for at få mere viden om, hvordan rygning påvirker din baby, hvordan rygning påvirker din fertilitet og meget mere. Her kan du også finde inspiration til, hvordan du slipper af med den dårlige vane og høre andres oplevelser med at blive røgfri under graviditeten. 

 

Du kan også læse Sundhedsstyrelsens folder Røgfri Graviditet, hvor du kan tage testen: Parat til rygestop?

Du kan som gravid også benytte dig af individuel rådgivning på STOPLINIEN.

 

Sådan deltager du

På nuværende tidspunkt tilbyder vi kun online STOP-forløb til gravide. Forløbet er det samme, men hvor du hjemmefra stuen kan blive fri for tobakken. Her kan du stoppe sammen med andre – på afstand.

Tilmeld dig STOP-forløb for gravide

 

Du er også velkommen til at kontakte en erfaren tobaksrådgiver på telefon 2443 4505 eller mail rygestop@odense.dk for at høre mere. Vi er klar til at hjælpe dig. 

Gravidfolder forsideGravidfolder bagside

(Folder der uddeles til gravide)