Spring til indhold

STOP-forløb på mobilen

Hvis du vælger dette rygestopforløb, som foregår via din smartphone, så er hjælpen altid lige ved hånden.

STOPLINIEN

Stoplinjen tilbyder telefonisk rådgivning for kommuner i hele Danmark du kan også se hvilke rygestoptilbud, der er nær dig, hvis du ikke arbejder eller bor i Odense Kommune.

 

Har du af den ene eller anden årsag ikke mulighed for at deltage på et rygestopforløb med fremmøde, så er telefonisk rådgivning ved STOPLINIEN måske noget for dig?

Hos STOPLINIEN sidder der kompetente rygestoprådgivere parat til at tale med dig om motivation, barrierer og mål for dit rygestop. De kan give dig den nødvendige hjælp og vejledning til dit rygestop.

Det koster ikke noget at ringe STOPLINIEN. Ring på telefon 80 31 31 31, eller SMS ”rygestop” til 1231, og du vil blive ringet op af en rygestoprådgiver.

 

STOPLINIEN har åbent kl. 10:00 – 20:00 (mandag til torsdag), og kl. 10:00 – 16:00 (fredag).

 

Ønsker du at tale med en lokal tobaksrådgiver fra Røgfrit Odense, er du velkommen til at ringe til os på telefon 2443 4505 for en uforpligtende snak. 

 

På STOPLINIEN kan du også finde rygestoptilbud nær dig, hvis du ikke arbejder eller bor i Odense Kommune. 

 

E-kvit

Med e-kvit er du i gang med dit ryge- eller nikotinstop, lige så snart du har hentet app’en til din smartphone! E-kvit er nemlig et digitalt tilbud til dig, der ønsker at have hjælpen lige ved hånden. E-kvit kan også tilgås og benyttes fra din PC’s eller tablets browser - gå ind på www.ekvit.dk, og du er i gang!

 

Når du har oprettet en profil, vil du løbende få støtte via mail eller sms. Du kan også se, hvilke erfaringer andre har gjort sig, og du kan få tips og hjælp til at gennemføre dit stop.

 

 

Sådan deltager du

E-kvit findes som app, og for at starte dit rygestop på E-kvit skal du hente app'en gratis fra App Store eller Google Play.

 

Google Play

App Store