Spring til indhold

Den lokale aftale for Åløkke & havnen

Her kan læse om den lokale aftale for Åløkke & havnen og se opsamlingen på borgerinddragelsen. 

Facaden på Åløkkeskolen

Den lokale aftale for Åløkke & havnen blev godkendt af Odense Byråd den 12. oktober 2022.

 

Her kan du læse den lokale aftale for Åløkke & havnen (PDF)
Her kan du læse hovedpunkterne fra den lokale aftale for Åløkke & havnen (PDF)Se opsamlingsrapport fra borgerinddragelsen i Åløkke og på havnen her (PDF)Se bruttolisten over forslag fra borgerinddragelsen i Åløkke og på havnen her (PDF)

 

Stor borgerinvolvering

Den 24. og 31. maj 2022 blev der afholdt et online-møde med lokale foreninger og bestyrelser i Åløkke & havnen. Repræsentanter for foreninger og bestyrelser mv. kom med forslag og idéer til at styrke lokalområdet og Åløkkeskolen.

 

Alle borgere i Åløkke & havnen havde i perioden fra den 24. maj – 9. juni 2022 mulighed for at komme med deres forslag og idéer digitalt i en spørgeskemaundersøgelse. 687 borgere har bidraget ved at besvare spørgeskemaet. Det svarer til12 procent af borgerne i området.

 

På et borgermøde den 20. juni 2022 fik de deltagende borgere lejlighed til at konkretisere og udvikle de idéer, der var kommet ind i forbindelse med spørgeskemaundersøgelsen. Der har generelt været et meget stort engagement fra borgernes side til at bidrage til udviklingen af lokalområdet.

 

Et løft af hverdagen

Den omfattende borgerinddragelse i Åløkke & havnen har vist, at der især er tre temaer, der er vigtige for borgerne: Natur og fritidsliv, leg og bevægelse (at mødes på tværs) samt sikker trafik.

Borgmesterforvaltningen