Spring til indhold

Lumby-aftalen

På siden her kan du følge med i, hvordan borgerne i Lumby og byrådet samarbejder om Lumby-aftalen.

I februar var der et stort fremmøde på det første borgermøde om Lumby-aftalen.

 

Der deltog mange engagerede borgere, der gav deres gode idéer og forslag.

 

Da COVID-19 desværre forhindrede, at der kunne holdes et opfølgende borgermøde i april, har borgerne i Lumby her på siden kunnet skrive kommentarer til de temaer og tiltag, der kom ud af første borgermøde.

 

Siden er nu lukket for kommentarer, og der arbejdes på at lave en samlet opsamling. Der arbejdes derudover på et opfølgende borgermøde.

 

Temaerne, som borgerne kunne kommentére på, var inddelt i følgende temaer:

  • Skolen som centrum for det gode landsbyliv:

    Skolen som centrum for det gode landsbyliv: I Lumby skal skolen være et naturligt omdrejningspunkt, der danner rammen for byens liv. Her mødes borgerne på tværs af generationer i stærke og mangfoldige fællesskaber.

  • Sikker og bæredygtig infrastruktur:

    Sikker og bæredygtig infrastruktur: Det skal være sikkert og nemt at komme rundt i lokalområdet – særligt når børnene skal til og fra skole. Derfor skal der arbejdes på bedre trafiksikkerhed for cyklister, den generelle infrastruktur og de grønne fællesarealer i Lumby. 


  • Flere og forskellige boformer:

    Lumby skal være et lokalsamfund, hvor mennesker i alle aldersgrupper og livssituationer har lyst til at bo. Derfor skal der arbejdes på at udbygge beboelsesmulighederne i Lumby, så der bliver plads til flere.

Borgmesterforvaltningen