Spring til indhold

Gruppeforløb og netværk for pårørende

Vi tilbyder gruppeforløb og netværk til pårørende i Odense. Kontakt os og hør mere.

Som pårørende har du mulighed for at deltage i et netværk med andre pårørende, som befinder sig i en lignede situation. I et netværk med ligestillede vil du ofte opleve at møde forståelse og åbenhed. Du kan dele dine erfaringer og høre om andre pårørendes måde at håndtere hverdagen på.

 

Pårørendegruppen

Pårørendegruppen er til dig, som savner andre at dele dine oplevelser og erfaringer med. I gruppen får du mulighed for sparring med ligestillede, og din fortælling er et vigtigt bidrag. Gruppen er for alle over 18 år, som er pårørende til et menneske med en psykisk eller fysisk sygdom eller en social problemstilling.  

 

I pårørendegruppen ønsker vi at skabe et rum, hvor I taler om jeres erfaringer, sorger og glæder. Så er du pårørende og fyldt 18 år, er du velkommen til at kontakte pårørenderådgiver Helle eller Christina for en kort snak om gruppeforløbet og deltagelse. Det er gratis at deltage og grupperne ledes af pårørenderådgiverne.

 

Vi mødes hver 14. dag 10 gange i alt. Efter ca. 3 måneder samles gruppen igen til et opfølgningsmøde. Der er mulighed for at deltage i en formiddagsgruppe, hvor vi mødes kl. 10 -12 eller i en eftermiddagsgruppe, hvor vi mødes i tidsrummet 17-19.

Vi mødes i PHØNIX, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

 

 

Kommende pårørendegruppeforløb

Formiddagsgruppen starter onsdag d. 22. september 2021.
Eftermiddagsgruppen starter tirsdag d. 21. september 2021.

 

Kontakt os, og hør mere om gruppeforløb og netværk for pårørende
 
Som pårørende skal både du og den, du er pårørende til, være fyldt 18 år, før du kan få støtte i pårørenderådgivningen. Du skal desuden være bosiddende i Odense Kommune, men det har ingen betydning, hvor din nærtstående bor.

Pårørenderådgivningen i Odense Kommune
  • Ørbækvej 100
  • 5220 Odense SØ
  •  
Link til forside