Spring til indhold

Til dig, der er over 18 år

I Odense Kommune har vi forskellige tilbud til dig, der er pårørende og over 18 år. Kontakt pårørenderådgiverne og få hjælp til at finde det rette tilbud for dig.

Som pårørende over 18 år har du mulighed for en eller flere personlige samtaler med en pårørenderådgiver. Du kan også deltage i gruppeforløb og få et netværk med andre pårørende.

Få hjælp af vores pårørenderådgivere

Som pårørende skal du ikke stå alene med dine udfordringer, spørgsmål eller problemer. Hvis du gerne vil have mere at vide om de tilbud, som Odense Kommune tilbyder, eller benytte dig af dem, kan du tage kontakt til en af vores pårørenderådgivere. Når du er over 18 år, møder du Helle Iversen, Christina Rodam og Pernille Bovtrup, som er pårørenderådgivere for voksne over 18 år. De kan hjælpe dig med vejledning og rådgivning i forhold til de tilbud, der findes i og udenfor Odense Kommune, så du kan få hjælp og blive understøttet på bedst mulig vis i hverdagen. 

Læs mere om nogle af tilbuddene til pårørende over 18 år her: 

Som pårørende skal både du og den, du er pårørende til, være fyldt 18 år, før du kan få støtte i pårørenderådgivningen. Du skal desuden være bosiddende i Odense Kommune, men det har ingen betydning, hvor din nærtstående bor.

 

Du er velkommen til at kontakte pårørenderådgiverne Helle, Christina og Pernille, som kan hjælpe dig med at finde det rette tilbud. 

 

Tilbud til dig, der er over 18 år