Spring til indhold

Om pårørenderådgivningen i Odense

Pårørenderådgivningen er dannet på baggrund af Odense Kommunes pårørendepolitik. Vores tilbud er gratis og uforpligtende. Vi lytter, og gør hvad vi kan for at hjælpe dig, for ingen skal stå alene med deres problemer.

At indgå i tætte og kærlige relationer med andre mennesker er en naturlig del af livet. Det er noget af det, der giver mening, fylder vores hverdag med glæde, og som gør os til pårørende for hinanden både i gode og svære tider.


Når dem, vi holder af, har det godt, er det ingen sag at være tæt på. Men når de har det skidt, bliver vi sat på en prøve og får tildelt en rolle, der ofte er krævende, og som kaster mange bekymringer af sig. Vi kan komme til at føle, at vi står alene med vores sorger og frustrationer, og vi kan måske have svært ved at overskue, hvor vi kan gå hen for at få hjælp. I værste fald kan man som pårørende ende med at blive så overbelastet, at man selv bliver syg eller får alvorlige problemer.


I Odense mener vi, at man som pårørende ikke skal stå alene med sine problemer. Derfor har Byrådet i Odense besluttet, at Odense skal have en pårørendepolitik, som er for alle pårørende, og som tilgodeser den livssituation og problematik, man som pårørende står i, hvad enten man er barn eller voksen.

 

Læs pårørendepolitikken i Odense Kommune her

 

Pårørenderådgivningen er dannet på baggrund af pårørendepolitikken. Vi yder rådgivning til alle, der har et nært forhold til en person med særlige psykiske, fysiske og/eller sociale udfordringer. 

 

Til pårørende

Til samarbejdspartnere

 

 

Pårørenderådgivningen i Odense Kommune
  • Ørbækvej 100
  • 5220 Odense SØ
  • Tlf.: 63 75 75 70
  •  
Link til forside