Spring til indhold

Job & Kursus

Drømmer du om at få et skånejob?

OM JOB OG KURSUS

Job og Kursus er en del af Odense Værkstederne. Odense Værkstederne er Odense Kommunes beskæftigelsestilbud til borgere med funktionsnedsættelse.

I Job og Kursus er vi fire jobkonsulenter, der alle er pædagogisk uddannet.
Vi hjælper de borgere, der har en drøm om at få et skånejob.
Nogen drømmer om at arbejde på et lager, andre drømmer om at arbejde på et plejehjem, tankstation, børnehave, Netto, Vero Moda, Ikea, Rema 1000 eller noget helt andet. Det handler om DIN drøm.

 

PRAKTIKFORLØBET

Du starter i praktik i 3 måneder, hvor både du og arbejdsgiveren skal finde ud af, om arbejdsopgaverne er de rigtige for dig. Din jobkonsulent kommer forbi flere gange i løbet af din praktik for at se og høre, hvordan det går.

Inden praktikken slutter, holder du et møde sammen med din jobkonsulent og arbejdsgiver. Her snakker I om, hvordan praktikken er gået, om du ønsker at blive ansat, og om arbejdsgiveren ønsker at ansætte dig.

 

JOBKONSULENTEN

Den enkelte jobkonsulent har et tæt samarbejde med både dig og din arbejdsgiver og når du er blevet ansat, har du stadig kontakt til din jobkonsulent, som løbende kommer forbi for at se og høre, hvordan det går.

Hvis der opstår problemer på din arbejdsplads, har du altid mulighed for at ringe til din jobkonsulent, som vil støtte og hjælpe dig, enten via en telefonsamtale eller ved at jobkonsulenten kommer ud på din arbejdsplads og hjælper med at få løst problemet.

 

JOBKLUB

Hver torsdag kl.16-18 er der mulighed for at deltage i jobcafe, jobklub eller temacafe.

Vi hygger, snakker, og spiser sammen. Vi mødes forskellige steder, det kan være Bregnevej, Odense Værkstederne Midtbyen eller andre steder i Odense centrum. Vi deler erfaringer med hinanden og får nye venner. Nogle gange tager vi på virksomhedsbesøg, eller der kommer nogen og holder foredrag.

 

KONTAKT

Jobkonsulenter

Tina Lundsgaard Pedersen - 21 65 68 52

Christine Møller Jacobsen - 23 84 65 72

Rasmus Frederiksen - 21 20 30 78

Lone Smidt Nielsen - 21 29 29 73 

Ældre- og Handicapforvaltningen