Spring til indhold

Bali

BALI - et ikke helt almindeligt rockband, hvor det specielle bliver til styrken, der giver musikken ægthed og dybde.

Dekorativt billede

BALI er et professionelt band, konstitueret under Odense Kommunes Ældre- og Handicapafdeling. De 8 musikere i BALI ser musikken som deres fuldtidsarbejde. De ikke bare øver sig flittigt og skriver deres egne sange, de har også et kæmpe talent med i bagagen – et tydeligt bevis for, at funktionsnedsættelser på nogle punkter ikke udelukker en særlig begavelse på andre områder. 
 
En stor ambition i BALI er det at have et bredt publikum. Det sker fx, når de spiller til et offentligt grundlovs-arrangement eller til et bryllup/ sølvbryllup for ganske almindelige mennesker. 
Her er musikken med til at fremkalde unikke oplevelser, nedbryde grænser, skabe forståelse og kontakter. Dette kunne endda realiseres i en så anderledes kulturel og sproglig kontekst som Japan, hvor gruppen var på turne tre gange. 
 
Ligeværd er også i højsædet, når der i BALI lægges stor vægt på at samarbejde med andre musiker. Således har BALI ved deres seneste CDer fået hjælp af Bo Gryholt, producer og tidligere bassist i Kjukken, og de har bl.a. optrådt sammen med Rock Nalle og den afrikanske musiker Basiru Suso. 
 
Bandets medlemmer er: 
Karina Kudsk: vokal, percussion 
Søren Nørgaard: guitar, vokal 
Frederik Spieser: bas, keyboard 
Kalle Carlsson:  ukulele, guitar, vokal 
Jenny Schultz:  vokal, percussion 
Mikkel Larsen: guitar, trommer 

Gerhard Pischinger: keyboard, guitar, vokal

Bali holder til på Kansas City, Munkebjergvej 140, 5230 Odense M

 

Lyt og læs mere om Bali på deres facebookside eller kontakt Gerhard Pischinger på mail: gpi@odense.dk for mere information.