Spring til indhold

Bali

BALI - et ikke helt almindeligt rockband, hvor det specielle bliver til styrken, der giver musikken ægthed og dybde.

Dekorativt billede

BALI er et professionelt band, konstitueret under Odense Kommunes Ældre- og Handicapafdeling. Musikere i BALI ser musikken som deres fuldtidsarbejde. De ikke bare øver sig flittigt og skriver deres egne sange, de har også et kæmpe talent med i bagagen – et tydeligt bevis for, at funktionsnedsættelser på nogle punkter ikke udelukker en særlig begavelse på andre områder. 
 
En stor ambition i BALI er det at have et bredt publikum. Det sker fx, når de spiller til et offentligt grundlovs-arrangement eller til et bryllup/sølvbryllup for ganske almindelige mennesker. 
Her er musikken med til at fremkalde unikke oplevelser, nedbryde grænser, skabe forståelse og kontakter. Dette kunne endda realiseres i en så anderledes kulturel og sproglig kontekst som Japan, hvor gruppen var på turne tre gange. 
 
Ligeværd er også i højsædet, når der i BALI lægges stor vægt på at samarbejde med andre musiker. Således har BALI ved produktion af deres seneste cd'er fået hjælp af Bo Gryholt, producer og tidligere bassist i Kjukken, og de har bl.a. optrådt sammen med Rock Nalle og den afrikanske musiker Basiru Suso. 
  

Lyt og læs mere om Bali på deres facebookside eller kontakt Gerhard Pischinger på mail: gpi@odense.dk for mere information.