Spring til indhold

Mad fra bunden

Vores mad er lavet fra bunden og lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Børn der spiser mad.

Spis klogt og bliv klog 

Dit barn vil få næringsrigtig mad, der er fyldt med vitaminer og uden tilsætningsstoffer. Når vi siger, vi laver alt fra bunden, så mener vi det. Vi snitter og hakker alle vores grøntsager. Vi rører selv farsen til frikadellerne, koger og piller æg, laver leverpostej, rører mayonnaise og bager alt brød selv af økologiske råvarer. Hvis dit barn har brug for en særlig diæt, kan vi levere – hvad enten det er halal, vegetar eller allergivenlig.

 

Mærk på smagen 

Børn udforsker verden med sanserne. Derfor vil maden være varieret, så børnene bliver præsenteret for mange teksturer og smagssammensætninger. Maden fra Byens Køkken er i mundrette portioner, som børnene selv kan spise. Børn skal kunne spise med fingrene og opleve nye smage og få sanseindtryk gennem maden. Byens Køkkens mad er farverig, genkendelig og børnevenlig, så dit barn får madmod og madglæde.

 

Nemt at vælge sundt 

Maden fra Byens Køkken er let at bestille elektronisk og leveres i praktisk emballage, som er lige til at servere fra. Maden leveres færdiglavet fra Byens Køkken og er derfor helt spiseklar. Den kan spises kold eller lunes efter behov og kræver minimum af håndtering for personalet i institutionen. Fx er frikadellerne stegt, pastaen kogt og grøntsagerne snittet, så der er mere tid til at gøre måltidet til en stjernestund. Levering vil foregå i god tid, så den kan serveres i ro og mag inden frokost.