Spring til indhold

Vores Mad og Menu

For os i Byens Køkken handler det om ærlighed i gryderne. Vores mad, bliver lavet fra bunden af friske, lokale råvarer - og efter sæson. Vi har det netop opnået det økologiske spisemærke i sølv.

 
  • Vi ser os selv som madhåndværkere, og det er vigtigt for os, at maden smager af det, den er, og at den smager af noget.

  • Vi laver mad, som vi gør derhjemme, bare i kæmpe portioner, og i små til dem med særlige behov.

 

Råvarer i sæson

Vi sætter en ære i, at maden er frisk. Derfor bliver den lavet så tæt på spisetidspunktet som muligt. Vi bruger årstidens råvarer, hvilket gør, at der kan være små variationer i frikadellerne eller gryderetten, alt efter hvilke råvarer, vi har til rådighed. Vi smager maden til, så vi er sikre på, at det der kommer ud, er lækkert og lige til at sætte tænderne i.

Frikadellerne bliver omhyggeligt vendt på panden, friske citroner presses til citronfromagen og jordbærgrøden bliver kogt med en dejlig duft til følge. Vi udvikler alle vores retter sammen i hverdagen, og drøfter hver en detalje over gryderne.

 

Måltidet som en stjernestund

For os i Byens Køkken er det vigtigt, at kvalitet og smag er i orden, så måltidet bliver en stjernestund for dig. Vi holder fast i de traditionelle retter, men udfordrer også gerne via sovsen eller et anderledes tilbehør. Vores personale har et højt fagligt niveau både i køkkenet, bageriet og i delikatesseafdelingen.