Spring til indhold

Udviklingsforum

Et bredt perspektiv på madservice i verdensklasse.

 
Du skal være opmærksom på, at video-streams kan sætte en eller flere cookies på din computer, når du trykker på afspil video. Læs mere om cookies

 

Byens Køkkens kerneopgave er at gøre måltidet til en stjernestund. Derfor søsatte vi i oktober 2018 et udviklingsforum bestående af 16 engagerede deltagere, hvoraf nogle er fagfolk, og andre er repræsentanter for borgere samt pårørende.
 
Hjernekraften bag Udviklingsforum består af: Repræsentanter fra Odense Kommunes Ældreråd og Handicapråd, faglige organisationer, interesseorganisationer, madprofessionelle, videns- og uddannelsesinstitutioner samt ledere og medarbejdere fra Odense Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning.
 
Vores vision for Udviklingsforum er at skabe et frirum, hvor tankerne kan få frit løb om fremtidens madservice. Deltagerne skal give os en anden vinkel på vores arbejde - med andre ord hjælpe os til at se det, vi ikke selv ser.  Med dén sparring vil vi sikre en udvikling til gavn for borgerne. 
 
Udviklingsforum mødes til seks temadage i 2018 og 2019 med fokus på forskellige områder. Temaerne har indtil videre handlet om udvikling af kvalitetssikring og emballage, borgernes smagspræferencer og måltidet.

Gitte Breum, chef for Mad & Måltider i Odense Kommune er formand for Udviklingsforum, og Thomas Pasfall, kok og indehaver af Restaurant PASFALL er næstformand. Møderne er faciliteret af Claus Brandstrup fra Samtalelaboratoriet