Spring til indhold

Akademisk Karrieremesse 2021

Den 15. oktober 2021 kl. 10.00 - 12.00 afholder Odense Kommune i samarbejde med SDU Akademisk Karrieremesse. Deltag i karrieremessen og find en kandidat, der kan bidrage med nye kompetencer, igangsætte og lede projekter og optimere arbejdsprocesser - og meget mere.

Til denne messe samler vi højtkvalificerede og topmotiverede akademikere, der kan gøre en forskel i din virksomhed.

Der vil være mulighed for tjek-ind og dialog med virksomhedskonsulenter fra kl. 09.00-10.00.
Her kan du få sparring på f.eks. aktuelle jobåbninger i din virksomhed, og hvordan du bedst bruger karrieremessen til at skabe konstruktiv dialog med kandidaterne.

 

Karrieremessen er en oplagt mulighed for dig, der ønsker:

  • nysgerrig dialog med akademikere om kompetencer og mulige match med din virksomhed
  • nem første screening af kandidater til ordinære job, projektstillinger og studiejob
  • indledende snak om ansættelse med tilskud (løntilskud og virksomhedspraktik)

 

Tilmelding

Karrieremessen foregår her på Graduateland, og for at tilmelde dig messen trykker du på "Arbejdsgiver" i øverste højre hjørne og opretter derefter en profil. Hvis du allerede har en konto, logger du dig ind under "Log ind".


Når du er logget ind, finder du eventen ("Akademisk Karrieremesse") under fanen "Events", og dernæst tilmelder du dig eventen.

Herefter kan du gøre din online stand klar. Når du sætter standen op, skal du forud for messen uploade relevante jobopslag til portalen. Det giver kandidaterne bedre mulighed for at forberede sig på en samtale med din virksomhed.

 

Du kan også læse mere om Akademisk Karrieremesse her.

 

Dialog med deltagere på messen

På dagen kan du søge blandt kandidaterne og indgå i en dialog på chatten med dem, der er relevante for netop din virksomhed. Du kan ligeledes starte et video break-out-room med en kandidat, hvis du ønsker en mere personlig dialog.

Kandidater, der finder din virksomhed interessant, kan også vælge at starte en chat med dig, ligesom de kan starte et video break-out-room med dig.

 

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

  • Jakob Kristiansen, virksomhedskonsulent, SDU, på jakobk@sdu.dk
  • Pernille Kjærgaard Kroløkke, virksomhedskonsulent, Odense Kommune på pekro@odense.dk

 

Inspiration

Mange virksomheder har stor glæde af at ansætte akademikere, fordi de kan sætte sig ind i mange typer af virksomheder, frigøre ressourcer og realisere projekter. Se og hør om tre fynske virksomheders erfaringer med at ansætte deres første akademiker.

 

 

Vi glæder os til at have dig med!

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen