Spring til indhold

Erhvervslokale til leje i Egeparken

Lyst og rummeligt erhvervslejemål på ca. 145 m2 beliggende på Egeparken 14B.

Egeparken 14B

Selvbetjening

Selvbetjeningsoversigt
Kontakt

Ejendomsadministrationen

Nørregade 36
5000 Odense C
65 51 21 21

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Digital Post

Udlejning for borgere

Email

udlejning.bkf@odense.dk

 

Inde midt i Egeparken, ikke så langt fra Vollsmose Allé, ligger et hyggeligt gulstenshus som rummer både et beboerhus og et ledigt lejemål.

 

På trods af de højere blokke udenom, formår bygningen at ligge roligt og lyst lige i hjertet af Egeparken. Lejemålet er nemt tilgængeligt – gennem området løber et vidt forgrenet stisystem, og der er offentlig transport med stop ved Vollsmose Allé. Der er ydermere gratis parkering og parkeringsplads lige ved lejemålet.

 

Lejemålet entreres via egen indgang indtil et stort åbent opholdsrum med køkken, 2 tilstødende lokaler, 2 badeværelser og et depotrum. Lejemålet fremstår lyst og åbent, og med mange muligheder.

Vollsmose er et område, der er inde i en positiv udvikling på mange fronter. Visionære helhedsplaner er undervejs, og hensigten med planerne er at gøre hele Vollsmose til et attraktivt og endnu bedre sted at bo samt til en aktiv del af fremtidens Odense. Læs mere om Vollsmoses mange tilbud og fremtidsplaner på: www.vollsmose.dk

 

Henvendelse og aftale om fremvisning af lejemålet kan ske til ejendomsadministrator Sara Kjølby på tlf. 21 60 32 90 eller på mail sajk@odense.dk.