Spring til indhold

Udvikling af din virksomhed

Skal din virksomhed udvikle sig, er Odense Kommunes iværksætterkonsulenter på Stjerneskibet og ErhvervsKontakten et godt sted at starte.

Fra forretningsidé til virkelighed

Iværksætterkonsulenterne på Stjerneskibet kan hjælpe dig med sparring samt professionel og uvildig feedback på din forretningsidé. Igennem et vejledningsforløb får du hjælp med udvikling af din forretningsidé og sikring af en bæredygtig model for din virksomhed. 

Du kan blandt andet få hjælp med emner som:

  • Virksomhedsidé 
  • Kunder og afsætning
  • Produktion
  • Organisation
  • Finansiering

Så kontakt Virksomhedsservice. Vi har mange muligheder for at hjælpe dig og din virksomhed. For eksempel kan vi tilbyde jobformidling i form af rekruttering, efteruddannelse af medarbejdere, praktikanter, flexjob, seniorjob og meget mere.

Virksomhedskonsulenterne kommer gerne på besøg hos dig, så I kan drøfte virksomhedens behov for arbejdskraft. Skriv til virksomhedsservice@odense.dk eller ring på tlf.: 63 75 63 63.

 

Spørgsmål af mere kompleks karakter

Har du spørgsmål til din mindre eller mellemstore virksomhed (MMV) og ved ikke hvor du skal starte? Så kan Odense Kommunes MMV-ansvarlige og ErhvervsKontakten hjælpe dig.

For Odense Kommuner er det vigtigt, at din virksomhed har et sted at henvende sig og få hjælp til løsningen af komplekse problemstillinger.

By- og Kulturforvaltningen