Spring til indhold

Mød vores iværksætterkonsulenter

Her kan du læse lidt om Odense Iværksætterservices iværksætterkonsulenter. Bliv klogere på deres interesser og stærke sider.

Lene Høxbro Larsen, Iværksætterkonsulent

Jeg interesserer mig for DIN forretning og vil gøre mit til, du får den bedste vejledning om opstart af din virksomhed og de rigtige kontakter. Jeg interesserer mig specielt for, at der inkluderes tanker om bæredygtighed, cirkulærøkonomi eller socialt iværksætteri. Jeg har en bred pallette af erfaringer - har prøvet alt fra at være sælger i en amerikansk it-koncern, været med i vækst-iværksætter virksomhed, har været erhvervskonsulent og selvstændig inden for detail, haft webshops og været selvstændig konsulent. Oprindeligt er jeg uddannet Cand. Negot, har en diplom i ledelse og taler engelsk og fransk.

Jeg har stort fokus på at skaffe de rette samarbejdspartnere, skabe netværk og kontakter.
  

Kontaktinfo: lenln@odense.dk eller tlf.: 21 44 65 61.

 

LinkedIn logoBesøg min LinkedIn profil

 

Laila Burcharth, Iværksætterkonsulent

Jeg brænder for at dele viden og inspirere til iværksætteri. Startede i 2013 som iværksætterkonsulent, efter mere end 20 år som leder og iværksætter. Oprindeligt er jeg uddannet farvehandler og tekstilformidler. Jeg har startet og drevet virksomheder inden for detail, design, konferencer, turisme, oplevelsesøkonomi og fødevarer.

Min tankegang er kreativ, og jeg har stort fokus på det hele menneske, når vi taler iværksætteri, udvikling og optimering. Jeg har et stort netværk jeg gerne deler. 

Kontaktinfo: labur@odense.dk eller tlf. 51 48 23 17. 

 

LinkedIn logo Besøg min LinkedIn profil

 

Billede af medarbejder

Randi Trabjerg, Iværksætterkonsulent og projektleder for kurset Iværksætterhjulet

Min passion og store interesse er at hjælpe iværksættere til succes. Jeg har siden 2003, hvor jeg blev ansat af Odense Kommune, været sparringspartner, vejleder og inspirator for ca. 2000 iværksættere inden for stort set alle brancher. 

Mine styrker er overblik, struktur, evnen til at se muligheder og et stort professionelt netværk. 

Jeg har altid fokus på, at et møde afsluttes med konkrete mål for de næste skridt på vejen mod en sund og levedygtig virksomhed.

 

Kontaktinfo: rt@odense.dk eller tlf. 20 51 70 85.  

 

LinkedIn logoBesøg min LinkedIn profil

 

By- og Kulturforvaltningen