Spring til indhold

Tilladelser fra kommunen

Få styr på dine tilladelser fra Odense Kommune.

Når du starter egen virksomhed, er det en god idé at undersøge, om du skal have en tilladelse fra Odense Kommune.
Har du spørgsmål til placering af din virksomhed, kan du finde information om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med din søgning her:

Find den rette placering til din virksomhed.
Skal du åbne restaurant eller café, henviser vi til vores vejledning til åbning af restauration i Odense Kommune. Her gennemgår vi, hvad du skal være opmærksom på, samt hvilke tilladelser du skal søge.

Skal du åbne et autoværksted, kan du finde information i vores vejledning til åbning af autoværksted i Odense Kommune.

Overblik over tilladelser og bevillinger

På Odense Kommunes hjemmeside kan du under tilladelser og bevillinger få et godt overblik over, hvad der eventuelt kan være relevant at søge om tilladelse til for lige netop din virksomhed.
Du kan blandt andet finde information om mobilt gadesalg og regler for udeservering. Du kan også se, hvilke skilte og reklamer du som virksomhed skal søge tilladelse til.
Det kan også være relevant at undersøge, hvordan din virksomhed skal forholde sig til erhvervsaffald og forsyning.

Øvrige tilladelser

Vær opmærksom på, der kan være krav om tilladelser fra andre myndigheder, når du starter virksomhed. Spørg en iværksætterkonsulent til råds, hvis du er i tvivl om, hvilke tilladelser du skal søge. 

 

Brug for vejledning

Har du brug for sparring på din forretningsidé, er du velkommen til at kontakte Odense Iværksætterservice og booke en vejledning. Vejledningen er gratis og uvildig.

Book iværksættervejledning
Søger du hjælp til at navigere i kommunens tilladelser og bevillinger, kan du tage fat i ErhvervsKontakten. De hjælper med at sætte stik i til den rette afdeling og er din virksomheds indgang til Odense Kommune.

Kontakt ErhvervsKontakten

Hold dig orienteret

Modtag vores nyhedsbrev
Besøg vores arrangementskalender