Spring til indhold

Netværk hos Odense Iværksætterservice

Gør din forretning stærkere med et godt netværk.

Odense Iværksætterservice faciliterer en række netværk for iværksættere. Vores erfaring er, at et godt netværk kan være med til at åbne døre og udvikle nye idéer og perspektiver, der kan løfte din virksomhed i den rigtige retning.

Udvikling af nye netværk

Udover de netværk, vi allerede driver i dag, udvikler vi løbende nye netværk på baggrund af behov og efterspørgsel. Vi er altid åbne over for nye netværk. Har du en god idé, er du velkommen til at kontakte os.

Til januar 2022 starter vi et nyt netværk op for webshops ejere. Netværket får brancheeksklusivitet. Der er krav til minimumomsætning, og der skal være et ønske om at vækste virksomheden. Der er endnu åbne pladser så ring gerne og hør nærmere. Kontaktperson: Laila Burcharth, labur@odense.dk, tlf: 51484317.

Følgende netværk bliver på nuværende tidspunkt faciliteret af Odense Iværksætterservice.

Netværket Krop & Sjæl

Netværket Krop & Sjæl er målrettet behandlere på Fyn, der tilbyder en bred vifte af individuelle ydelser inden for sundhed og velvære.

Netværket mødes en gang om måneden. Der er altid et forudbestemt tema på programmet. Der drøftes fælles udfordringer med f.eks. kunder, markedsføring, bookingsystemer, forsikringer mv.

Netværket driver sammen en facebook-side: behandlereafkropogsjael.

Kontaktperson: Iværksætterkonsulent Randi Trabjerg, rt@odense.dk, tlf.: 20517085.

 

Netværk for bæredygtige virksomheder (NBIO)

Netværket for Bæredygtige Iværksættere i Odense er målrettet iværksættere, der driver bæredygtige virksomheder. Netværket mødes en gang om måneden, og formålet er at fastholde og udvikle virksomhedens bæredygtige DNA. Der er et nyt emne på til hvert møde. 

Kontaktperson: Iværksætterkonsulent Lene Høxbro Larsen, lenln@odense.dk, tlf.: 21446561.

  

Hold dig orienteret om dine muligheder

Modtag vores nyhedsbrev

Se vores arrangementer her

By- og Kulturforvaltningen