Spring til indhold

Virksomheder på Stjerneskibet

Stjerneskibet huser følgende virksomheder:.

Bedre dig

BedreDIG arbejder med personlig udvikling. Gennem mentaltræning, coaching, målsætning, bevidsthed og præstationsoptimering arbejder vi på, at skabe resultater, opnå personlig succes og øget mental sundhed/trivsel. Det kan både være inden for det personlige, sportslige eller faglige område.

 

Bogholderi Jepsen
Har du brug for lejlighedsvis assistance til din bogføring? Eller er din virksomhed i vækst og din nuværende bogholder i knæ på grund af spidsbelastning? Så kan vi hjælpe dig! Som freelance bogholder tilpasser vi vores arbejde til dine behov. Ved at hente kompetent assistance ind til at håndtere bogføring, bliver du aflastet i det daglige og kan i stedet fokusere på dine kunder og på at skabe omsætning.g på 21 44 65 61, og aftal nærmere om hvad lige præcis du har behov for.

 

Udvikler digitale løsninger til startups og iværksættere. Har du idéen til en app, platform eller portal, så har vi kompetencerne til at bringe den til live.

 

Doublesculler ApS v. Jesper Bang Andersen og Christian Morgen
Tilbyder rådgivning inden for 3 hovedområder: Energi, Forretningsudvikling og Bæredygtig Ledelse. 

 

Frejbaek IVS

Vi sælger konsulentydelser til virksomheder i forbindelse med udvikling af IT-systemer. I rollen som IT-arkitekt og teknisk projektleder, planlægger, organiserer og udvikler vi systemer til virksomheder og i denne forbindelse sørger vi også for, at virksomheden får de rigtige ressourcer til at vedligeholde og drifte IT-systemet. 

 

Human Engage
Vi designer og gennemfører kvantitative og kvalitative undersøgelser – både interne i organisationer og eksternt med jeres kunder og markeder. Og vi sikrer, at resultaterne omsættes til konkrete handlinger, indsatser og værktøjer, og vi hjælper med at implementere løsninger, der skaber varige forandringer.

 

Info Products I/S v. Malte Lange og Kim Biesbjerg

Vi er en virksomhed, som tilbyder hjælp til selvhjælp. Du får specifikke og effektive værktøjer, så du kan nå dit personlige mål. Vi sælger digitale skræddersyede redskaber som lydbøger, e-bøger, film, apps, NLP- og hypnoseprogrammer.

 

Lederindsigt.dk v. Kenny Sørensen

Vi rydder op i Lego-bunken og sorterer din viden og værktøjer. LederIndsigt giver dig hver måned nye ledelsesværktøjer, viden, tips og tricks klar til at omsætte til praksis. 

 

Lunds Kommunikation
Lunds Kommunikation tilbyder professionelle og gennem-researchede og velskrevne små og store  artikler til alle typer aviser og  dagblade, musiksites, forenings- og fagblade. Vi har stor erfaring med såvel fagligt funderede artikler til lettere stofområder. Vi udarbejder pressemeddelelser, hvor din nyhed står skarpt og enkelt - men samtidigt er fuldt dækkende.

 

Marianne Bisberg
Face-to-face karriererådgivning. Både hvis du gerne vil have et job eller skifte branche. Vi hjælper med at få synliggjort dine kompetencer, hvilken retning du gerne vil i, optimerer dit CV og flytte dig professionelt i den retning, der passer bedst til dig. Karriererådgivningen er målrettet både ledige, ansatte og selvstændige. 

 

Marketingfabrikken

Vi skaber vækst hos vores kunder gennem søgemaskineoptimering, WordPress hjemmesider og annoncering på Facebook. Udover Marketingsfabrikken står ejeren også bag én af landets store madblogs Madsvin, et fristed for velsmagende og kreativ madlavning gennem gode opskrifter.

 

Markøren
Markøren har to primære fokusområder: En kreativt område, hvor omdrejningspunktet er forfattervirksomheden og arbejdet med at udvikle og drive skrivehold under mottoet "Fra tanke til tekst". Og et praktisk orienteret område, der tilbyder rådgivning og varetagelse af opgaver indenfor IT-sikkerhed, projektporteføljestyring og projektledelse.

 

Micro-marketing-management

Vi arbejder med marketing og fremstiller hjemmesider og hvordan de markedsføres bedst på nettet.

 

MM Regnskab v. Marie Møllegaard
Jeg laver regnskab for små- og mellemstore virksomheder, så de kan bruge tiden på det, de er bedst til. Derudover kan jeg hjælpe med budgetlægning, forskudsopgørelse, ejendomsadministration og meget mere. 

 

Nordiske Medier
Vi har til formål, at skabe redaktionelt-, såvel som kommercielt indhold til magasiner og aviser på print og online. 

 

Oplevelseskomponisten
Oplevelseskomponisten er virksomhed, som arbejder med events indenfor koncerter og foredrag. Udover egne arrangementer kan firmaet også lave særarrangementer for firmaer, foreninger eller enkelt personer. Bl.a. koncerter eller foredrag med Joey Moe, tv-2, Jacob Dinesen, Ghita Nørby, Kristian Lilholt, Tørfisk, Anne Linnet, Søs Fenger og mange andre. 

 

PLI Forsikringsmæglere v. Peter Lyngdal & Allan Petersen
Vi er uvildige og uafhængige forsikringsmæglere, som sørger for, at vores kunder altid tilbydes de bedste og mest konkurrencedygtige produkter på markedet.

 

Renboe ApS
Kerneydelsen er vurdering af andelsboliger i forbindelse med salg. Vores ekspertise baserer sig på uddannelse som faglært håndværker med efterfølgende videreuddannelse som tekniker indenfor byggeri, og vi har derigennem en solid basis for en professionel vurdering.

 

Underflod
Underflod er et designbrand etableret i 2018. Brandet er ble­vet til med en filosofi om aldrig at lave overflødige produkter. Designet skal simpelthen give mening. Kerneideen er at alle produkter er skåret helt ind til benet. Stifteren Emil Jørgen­sen har en baggrund på VIA design og business i Herning. Det forklarer den kommercielle formgivning. Vi har et mål om at lave bæredygtige produkter som giver mening for den enkelte bruger

 

SmartUp
Hos Smartup.dk hjælper vi virksomheder under opstart. Vi tilbyder forløb, hvor virksomheder får hjælp og sparring til alt fra registrering af cvr-nummer til bogføring, markedsføring, opstart af hjemmeside og alle de andre småting, som skal til, før du er ude over rampen og igang. I mit gamle job som revisor så jeg både, at folk simpelthen ikke havde styr på de administrative, men også at virksomhedsejere bruger deres tid forkert, fordi de vælger at gøre alting selv. Intentionen med Smartup.dk er at hjælpe flere iværksættere til at få succes ved at undgå for mange fodfejl i starten.

 

Spicy Web v. Martin Hjort
Udvikling af hjemmesider i WordPress med personlig og ærlig rådgivning og sparring.
Martin er også manden bag hjemmesiden FodboldFessor.dk, som hjælper fodboldspillere med at finde det rigtige udstyr.
Og hjemmesiden WordPressTips.dk, med gratis tips og tricks til WordPress. og er en del af Fiskebil.nu, hvor du altid kan finde en fiskebil i nærheden af dig.

 

Stålbækgård
Vi er et Dansk Engelsk landbrug, med egen gårdbutik og køkken, der har meldt afbud til det travle liv i byen for at forene os i kærligheden til god mad og naturen. Vi er specialister i opdræt af det lykkeligste kød. Vi sætter en ære i at fremelske nye udskæringer og opskrifter, inspireret af hele verden og går gerne i køkkenet for at gøre din hverdag lidt mere bekvemmelig. Ud over gården har vi bistroen Duck’n Fries, hvor vi serveres lækker fransk bistromad.

 

TBA Denmark v. Flemming Petersen
Tilbyder professionel coaching til virksomheder og private. Ud over coaching tilbyder vi rådgivning, foredrag, kurser, workshops, coach-uddannelse og virksomhedsoptimering af ledelse og ansatte

 

The Right People A/S v. Nikolaj Boe
The Right People A/S leverer firmaoplysninger og rådgivning om kontaktdata på direktører, chefer, ledere, sekretærer og specialister, til dem, som træffer beslutningerne i offentlige organisationer og private virksomheder. Databasen bruges af kunderne til at øge effekten af salgs- og marketingindsatsen, headhunting og informationsindsamling.

 

Treatjungle
Zouhair Ghalfi har firmaet Treat Jungle, hvor vi arbejder med at samle produkter sammen fra hele verden, indenfor især hobby, udeliv og ting til hjemmet. Vi markedesføre dem på vores hjemmesider og sælger produkter i lande som Canada, USA og Australien.

 

Ulla Skov 
Digitalt design med hjerne og hjerte, omhu og overblik. Vi arbejder med digitalt design, primært websites til mindre kulturvirksomheder og kunstnere. Derudover laver vi informationsgrafik, motion graphics, og underviser i Wordpress. 

 

Vidvinkel
I Vidvinkel arbejder vi for social forandring og pædagogisk udvikling. Gennem etnografiske feltarbejder og metoder går vi tæt på folk og fænomener. Vi arbejder målrettet med forskellige medier som film, lyd og skrift.
Vores produktioner dækker alt fra større dokumentar- og forskningsprojekter til små filmklip og podcasts. Vi laver både selvstændige projekter og indgår i co-produktioner med organisationer, firmaer og universiteter.

 

Vigilant
Hos VIGILANT lever og ånder vi for den gode historie. Det er vores passion og hvad, der holder vores motivation oppe. Den gode historie er ikke blot svær at skabe, den er (eller kan) også være svær at formidle. Dette vil VIGILANT gøre op med, så vi kan gøre den gode historie allemandseje.


VIKAfilm v. Brian Lange 
Produktion af videofilm til virksomheder i Danmark og udlandet. Vi benytter os af et stort freelance netværk og kan rykke hurtigt ud.

 

By- og Kulturforvaltningen