Spring til indhold

Medarbejdere på Stjerneskibet

Her kan du læse lidt om os på Stjerneskibet og blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med.

Stjerneskibet

Stjerneskibet

Reception på Stjerneskibet

24 46 11 71

Koordinator Vagn Remme Larsen

Havnegade 29
5000 Odense C
23 34 97 92

Husk altid at bruge Digital Post til personfølsomme oplysninger.

Email

vlar@odense.dk

Iværksætterkonsulenter

Laila Burcharth - tlf. 51 48 23 17 Email: labur@odense.dk

Randi Trabjerg - tlf. 20 51 70 85 Email: rt@odense.dk

Lene Høxbro Larsen tlf. 21 44 65 61 Email: lenln@odense.dk

Medarbejdere på Stjerneskibet

Vagn Remme Larsen

Vagn Remme Larsen, Koordinator

Vagn er koordinator på Stjerneskibet og står for bookinger af skibets kursuslokaler, kontakt med vores iværksættere og driften af huset i dagligdagen. Samtidig er Vagn også ham, der nytænker vores arrangementer og udvikler Stjerneskibet.

 

Mette Ulrikke Larsen

Mette Ulrikka Larsen, Servicemedarbejder

Mette er den, som sørger for alle de praktiske gøremål på Stjerneskibet.
Mette har en skarp tunge på den søde måde, og hun er gerne behjælpelig med at svare på alle mulige og umulige spørgsmål, der opstår i et så aktivt hus. 

 

Randi Trabjerg, Iværksætterkonsulent 

Randi Trabjerg, Iværksætterkonsulent 

Randi har haft egen virksomhed i syv år, inden hun i 2003 blev ansat i Odense Kommune som iværksætterkonsulent, hvor hun har arbejdet med vejledninger, kurser, workshops og events. 
Randi er løsningsorienteret, og hjælper primært med at strukturere og prioritere de mange opgaver, der følger med det at udarbejde en brugbar forretningsplan. Udover individuel sparring og vejledning er Randi projektleder på kurset, Iværksætterhjulet, hvor mere end 840 personer har fået afklaret, om deres forretningsidé, skal føres ud i livet eller blive ved tanken. 
Randi er med i flere netværk bl.a. netværket af erhvervskonsulenter på Fyn og netværket InnoS, der har fokus på EU-midler.
Oprindelig uddannet typotekniker og er in-house grafiker. 

Randi kan kontaktes på rt@odense.dk eller tlf. 20 51 70 85.  

 

Laila Burcharth, Iværksætterkonsulent

Laila Burcharth, Iværksætterkonsulent

Med en baggrund som leder og selvstændig erhvervsdrivende i mere end 20 år og erfaringer indenfor detail, konferencer, turisme og fødevarer, brænder Laila for at dele viden og give inspiration videre til de nye iværksættere. Oprindelig er hun uddannet farvehandler og beklædningslærer. Det betyder, at hun er kreativ tænkende og har stor fokus på udvikling og optimering. Derudover er hun en netværker og brænder for kommunikation. 
Laila er projektleder på Iværksætterfestivalen, står i år for iværksættercafeerne og er facilitator for det nye fredagsnetværk.

Kontaktinfo: labur@odense.dk eller tlf. 51 48 23 17. 

 

Lene Høxbro Larsen, Iværksætterkonsulent

Lene Høxbro Larsen, Iværksætterkonsulent

Lene har en bred palette af erfaring fra erhvervslivet. Hun har været b-to-b sælger i en amerikansk koncern, salg- og marketingchef i en ung vækstvirksomhed og selvstændig gennem syv år med handel & salg via webshops og som event- og kursusarrangør. Herudover har hun mange års erfaring som erhvervs- og iværksætterkonsulent. Lene har stor fokus på netværk og samarbejde og tror på, at 1+1 giver mere end 2. Med en uddannelse som Cand. Negot, hendes store erfaring og en coachende tilgang bliver Lene til en sparringspartner der giver konstruktive input og idevækkende vejledning.
Lene har også et ben i Social- og Beskæftigelses forvaltningen og er dermed bindeleddet til denne forvaltning med fokus på socialøkonomiske virksomheder.

Lene kan kontaktes på lenln@odense.dk eller tlf.: 21 44 65 61

 

Henrik Hvam, Iværksætterkonsulent

Henrik har arbejdet med vejledning, iværksætterkurser, netværk o.l. for iværksættere i snart 20 år. Han er rigtig god til at tænke ud af boksen og se nye muligheder, hvilket han bruger meget i sin sparring med iværksættere. Med en baggrund som leder i rejsebranchen, egen virksomhed siden 1998 indenfor kursus- og konsulentbranchen samt egen webshop i Danmark, Norge og Tyskland, har Henrik en virkelig bred baggrund. 

Henrik er tilknyttet Stjerneskibet som freelance iværksætterkonsulent og arbejder primært med individuelle vejledninger, iværksætterhjul samt netværk. Kontakten til Henrik sker indledningsvist via kollegerne på Stjerneskibet, så kontakt venligst Randi Trabjerg eller Laila Burcharth, hvis du ønsker at komme i kontakt med Henrik.

 

By- og Kulturforvaltningen