Iværksættere på Stjerneskibet

Stjerneskibet huser følgende virksomheder:

CoachCenter Syd v. Flemming Petersen

Tilbyder professionel coaching til virksomheder og private. Ud over coaching tilbyder vi rådgivning, foredrag, kurser, workshops, coach-uddannelse og virksomhedsoptimering af ledelse og ansatte.

 


Doublesculler ApS v. Jesper Bang Andersen og Christian Morgen
Tilbyder rådgivning inden for 3 hovedområder: Energi, Forretningsudvikling og Bæredygtig Ledelse.

 

 

EnergiTjenesten Jylland/Fyn
Tilbyder uvildig energirådgivning. EnergiTjenesten er en non-profit organisation under organisationen Vedvarende Energi.

 

 

FitnessJunkie v. Ivan Sprehn
FitnessJunkie is an exciting contemporary Athletic Sports Brand, which focuses on high-quality products that fuse functional sports wear – with fitness fashion.
We are characterized by quality fabrics, authentic washes, unique detailing, tailored fits with diverse styling. Simply, we want to design the best – to the best. To be among the best sports suppliers in the world. To reach out and make a difference – to innovate and inspire the lifestyle of fitness.

 

 

HouseTest v. Ann Dorte Pørneki og Jonas N. Lindgreen

Vi har udviklet en DNA analyse, der ud fra en støvprøve kan afgøre, om der er skjult skimmelsvamp i en bygning. Et lille skrab med en vatpind kan afsløre, om støvets DNA indeholder skjult skimmelsvamp. Det er både enkelt, hurtigt og billigt.

 

 

Info Products I/S v. Malte Lange og Kim Biesbjerg
Vi er en virksomhed, som tilbyder hjælp til selvhjælp. Du får specifikke og effektive værktøjer, så du kan nå dit personlige mål. Vi sælger digitale skræddersyede redskaber som lydbøger, e-bøger, film, apps, NLP- og hypnoseprogrammer.

 

 

Insoft Digital v. Ion Toporan
Insoft Digital er et webbureau med speciale inden for webudvikling baseret på Microsoft teknologier, fordi vi tror på seriøsitet, professionalisme og unikke løsninger.

 


Lederindsigt.dk v. Kenny Sørensen
Vi rydder op i Lego-bunken og sorterer din viden og værktøjer. LederIndsigt giver dig hver måned nye ledelsesværktøjer, viden, tips og tricks klar til at omsætte til praksis. 


MM Regnskab v. Marie Møllegaard
Jeg laver regnskab for små- og mellemstore virksomheder, så de kan bruge tiden på det, de er bedst til. Derudover kan jeg hjælpe med budgetlægning, forskudsopgørelse, ejendomsadministration og meget mere. 

 

Ordblindetræning tilbyder: 

  • kurser for børn og unge med ordblindhed
  • kurser for voksne med ordblindhed
  • kurser for lærere, læsevejledere og andre fagpersoner
  • test og udredning for ordblindhed

 

PLI Forsikringsmæglere v. Peter Lyngdal & Allan Petersen
Vi er uvildige og uafhængige forsikringsmæglere, som sørger for, at vores kunder altid tilbydes de bedste og mest konkurrencedygtige produkter på markedet.

 
RACEMAKERS ApS v. Claus Vesterby & Jacob Sonne
Racemakers er virksomheden, der står bag og arrangerer Challenge events under navnet Challenge Denmark. Challenge Denmark er et eventfirma, der arrangerer triatlon løb i Danmark. Vi havde vores debut i 2015 med et løb i Billund-Herning. I 2016 har vi tilføjet et løb i Fredericia, dog kun med den halve og kvarte distance. Challenge Denmark er en del af et franchise, som udspringer af den store triatlonserie Challenge Family. I Danmark har vi også en anden stor triatlon serie ved navn IRONMAN. Den nemmeste måde at forklare sammenhængen på er at sammenligne det med Coca Cola og Pepsi. Vi er sammen med IRONMAN de to største spillere på det danske marked. Foruden vores to løb i Danmark har vi option på flere løb i Skandinavien. Vi er i øjeblikket i gang med at starte et løb op i Tønsberg i Norge, som skal løbe af stablen den 27. august 2017.

 

 

Rath&Stok ApS
Designvirksomhed som omfavner en af tidens hotte tendenser ”LP’en”, med hovedfokus og udgangspunkt i: funktionelle, æstetiske, og innovative møbler til opbevaring og fremvisning.

 

 

RUSH MEDIA ApS v. Christopher Vincent Hammer
Vi sælger softwarelicenser fra danske og udenlandske softwarevirksomheder. Vi er certificeret, så vi kan tilbyde omgående online levering. 

 

 

Spicy Web v. Martin Hjort

Jeg udvikler hjemmesider i WordPress med personlig og ærlig rådgivning og sparring.
Derudover er jeg også manden bag hjemmesiden FodboldFessor.dk, som hjælper fodboldspillere med at finde det rigtige udstyr.
Sidst men ikke mindst driver jeg hjemmesiden WordPressTips.dk, hvor jeg deler gratis ud af tips og tricks til WordPress.

 

 

Sprogklar
Vi er et konsulent- og managementfirma, der hjælper kommuner og det enkelte dagtilbud med at etablere sprogmiljøer af høj kvalitet.

 

 

Stagbird studio v. Torben Hjort
Vi er et digitalt designbureau, som laver små korte film til virksomheder og organisationer. Vi er praktikere, og det bærer vores film præg af. Vi arbejder typisk inden for følgende områder som præsentationsvideo, instruktionsvideo, informationsvideo, inspirationsvideo.The Right People A/S v. Nikolaj Boe
The Right People A/S leverer firmaoplysninger og rådgivning om kontaktdata på direktører, chefer, ledere, sekretærer og specialister, til dem, som træffer beslutningerne i offentlige organisationer og private virksomheder. Databasen bruges af kunderne til at øge effekten af salgs- og marketingindsatsen, headhunting og informationsindsamling.

 

 

Too Good To Go ApS
Too Good To Go er en app, som hjælper restauranter og fødevareforretninger med at sælge deres overskydende mad, i stedet for at det bliver smidt ud. Too Good To Go startede i 2015, og har siden reddet over 600.000 måltider fra at blive smidt ud og har 1 million registrerede brugere.  

 

 

Thorsen & Busch ApS v. Søren Thorsen og Mikkel Busch
Vi rådgiver virksomheder i etablering af datadrevne løsninger. Vi tilbyder både forundersøgelser, hvor vi hjælper virksomheden med at opdage værdien i egne data samt efterfølgende med at implementere de tiltag, der realiserer det uudnyttede potentiale.VIKAfilm v. Brian Lange 
Produktion af videofilm til virksomheder i Danmark og udlandet. Vi benytter os af et stort freelance netværk og kan rykke hurtigt ud.

 

 

X-tern HR ApS
X-tern HR tilbyder med konkrete og effektive outplacement løsninger, privat karriererådgivning og fleksible interim HR løsninger. 

Opdateret 15-09-2017

By- og Kulturforvaltningen