Stjerneskibet - dynamisk kontorfællesskab for iværksættere

Er du på udkig efter et dynamisk og aktivt iværksætterfællesskab, hvor du kan starte din virksomhed op i gode rammer?

Kontaktinformation

Kontaktinformation

24 46 11 71

Stjerneskibet, udlejning

Anne Margit Kjølby Nielsen, Projektkoordinator
Havnegade 29, 5000 Odense C Mail: amkn@odense.dk

Åbningstider for telefonisk henvendelse

Man - tor 8:30-15:30
Fre 8:30 – 13:00

Så er Odense Kommunes iværksætterhus Stjerneskibet stedet for dig.

Stjerneskibet er et hus med flere ansigter, da vi både fungerer som et kontorfælleskab for startup virksomheder på helt almindelig markedsvilkår og også driver kommunal erhvervsservice i huset. Det betyder i praksis, at du kommer til at bo dør om dør med iværksætterkonsulenter, der står klar med råd, vejledning og netværk. 

Vi huser til daglig 20-25 virksomheder og er desuden hjemsted for en række kreative og tværfaglige arrangementer og netværksaktiviteter med virksomhedsudvikling i centrum. Der afholdes løbende gennem året iværksætterkurser, iværksættercaféer samt en årlig iværksætterfestival.

Stjerneskibet er forankret i Odense Kommune, og vi kan derfor trække på et stort professionelt netværk af fynske virksomheder og udviklingsorganisationer – alt sammen noget, som kommer dig til gavn og kan bidrage til, at din virksomhed bliver en succes. 

Hos os har nystartede vækstorienterede virksomheder gode udviklingsmuligheder i inspirerende og professionelle rammer - Stjerneskibet er dit springbræt til en sund og levedygtig virksomhed.

Har du spørgsmål, eller har du lyst til en rundvisning på Stjerneskibet?

Kontakt:Læs mere i vores folder om Stjerneskibet

 

Opdateret 27-03-2017

By- og Kulturforvaltningen